0
Your Cart

Horgászvizsga időpontok megyénkben

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége tájékoztatja a horgászvizsgára jelentkező személyeket, hogy megyénkben a MOHOSZ Szövetségünket jogosította fel horgászvizsgáztatásra. Fontos változások: 2019 január 01-től az állami horgászvizsga díjmentessé vált! Horgászvizsga előtt a vizsgára jelentkező személynek rendelkeznie kell horgász regisztrációs azonosító számmal (horgászkártya), amit a horgászvizsgára köteles magával hozni!

horgaszvizsga biz.
Jelentkezés online viszgára

Előzetesen tervezett vizsga időpontok:

2020. július 06. hétfő 08:00 óra.

2020. július 23. csütörtök 08:00 óra.

2020. augusztus 06. csütörtök 08:00 óra.

 

A vizsgák helyszíne: Debreceni Művelődési Központ Belvárosi Közösségi Ház, Klubterem, Debrecen, Kossuth u. 1. sz.

Amennyiben megyénkben, ha valamelyik horgászegyesület 15 főt vagy annál több horgászvizsgára jelentkező személyt toboroz, úgy a vizsgabizottság a horgászegyesület által szervezett helyen és időben kihelyezett horgászvizsgát tart, ha nem ütközik az előzetesen meghirdetett, a Szövetség által tervezett vizsgaidőponttal.

A horgászvizsgára való felkészülésben segítség lehet a Szövetség honlapján „hajdu-horgasz.hu” az első oldalon található horgászvizsga fül alatti segédanyagok és gyakorló vizsga teszt.

Sikeres felkészülést kívánunk!

A horgászvizsgák idejének változtatási jogát a Szövetség fenntartja!

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére
×