Püspökladányi 1 számú jóléti horgásztó

Tógazda: Czibi József

tel: +36/30-541-09-66

terület: 2 Hektár

napijegy: 2000 Ft (6 órától – 18 óráig) (2013)

éves területi engedély: 15.000 / 7.500

új tag telepítési hozzájárulása: 6.000

horgászrend: 2-bot ,botonként 2 horog pergetés nincs

fogható halak: ponty , amur , busa , kárász , dévér, süllö , csuka , harcsa

A püspökladányi  1-es számú jóléti tó tórendje

A tavon csak az horgászhat, aki rendelkezik a szükséges okmányokkal, felnőtt és ifjúsági horgász esetében érvényes területi engedéllyel, horgászigazolvánnyal, Szövetségi tagsági betétlappal, fogási eredménynaplóval, állami jeggyel, személyi igazolvánnyal, melyeket a horgász köteles magánál tartani és ellenőrzéskor felmutatni.A felsorolt okmányok hiányában a tavon horgászat nem folytatható!!A tó eltartó képességét is figyelembe véve a mindenkori taglétszám 35 felnőtt és 10 ifjúsági horgász létszámban maximáljuk.

Új tag felvétele:

Csak olyan horgász nyerhet felvételt, aki tagja a Püspökladányi Sporthorgász Egyesületnek, a Mohosznak, aki horgászismeretekből beszámolt, aki ellen fegyelmi eljárást nem kezdeményezettek más horgászközösségek filme über netflix herunterladen. A felvételről a tóközösség dönt.

 

Napijegy:

A 1 sz. tó gazdaságvezetőjénél előre meg kell váltani. A napi jegy érvényessége virradattól alkonyatig tart

1 dropbox herunterladen kostenlos deutsch. Horgászkészségek használata

Felnőtt horgász: 2db.horgászbot mindegyikeken max. 3db. horog lehet. Készenlétben több bot is lehet. Csali halfogás címén a harmadik bot használata SZIGORÚAN TILOS! (AZONNALI KIZÁRÁS) fegyelmi büntetés!

Ifjúsági horgász: 1db. horgászbot max herunterladen. 2db. horog lehet. De készenlétben több bot is lehet. Csali halfogás címén a második bot használata SZIGORÚAN TILOS! (AZONNALI KIZÁRÁS) fegyelmi büntetés!

Gyermek horgász: 1db. horgászbot KIZÁRÓLAG SZABÁLYOS ÚSZÓS KÉSZSÉG és 1db. horog lehet! Nemes halat Kizárólag szülői felügyelet mellett horgászhat amazon music herunterladen! A készség el nem vihet

bedobását és a hal fárasztását csak a gyermek végezheti! A szülő csak a szákolásban segédkezhet! Stégről nem horgászhat.

2. Tilalmi idők.

A telepítési tilalom feloldását követő egy héten belül 2db nemes hal vihető el. Az a horgász, aki megfogta a méretkorlátozással védett halból a napi 2 db-ot (2 db ponty vagy 1 db ponty és amur) a horgászatot fejezze be a telepített halállomány érdekében gute apps zum musiken iphone!

Ponty tilalmi idő alatt naponta 1db ponty vihető el.

3. Méret korlátozások

Ponty 30 cm.Amur 40 cm.A továbbiakban, az Országos horgászrendben foglaltak irányadók.

4. Mennyiségi korlátozások

A telepítési tilalom feloldását követően: Felnőtt horgász: méretkorlátozás alá eső halfajokból naponta 2+1 db.(2 db ponty 1 db amur vagy fordítva) apps auf samsung tv herunterladen. Egyéb halból 5 kg-ot vihet el.A kifogott, haltartóba tett halat cserélni TILOS. Ifjúsági és gyermek horgász: méretkorlátozás alá eső halfajokból naponta 1 db.(1 db ponty vagy 1 db amur). Egyéb halból 5 kg-ot vihet el.Aki megfogta a pontyból és amurból és egyéb halból az engedélyezett mennyiséget a továbbiakban csak harcsára horgászhat downloadhelper herunterladen kostenlos.

5. Egyéb rendelkezések

Etetéshez csak vízben nem oldódó és egészségre nem ártalmas etetőanyagok használhatók (kukorica- és gabonafélék).Kivétel: etetőkosár használata esetén.A tó területén a csalihalfogó háló és villantó használata engedélyezett!Az éjszakai horgászat ? a jól látható megvilágítással ? megengedett. Gyermekekre nem vonatkozik felügyelet mellett sem.A kifogott és megtartani kívánt, méretkorlátozással védett halat a fogás után azonnal, az egyéb kategóriába eső halfogást a vízpart elhagyása előtt maradandó módon be kell jegyezni a fogási naplóba.Az egy napra engedélyezett halmennyiség kifogása után, tovább horgászni nem szabad dropbox ordner herunterladen ohne anmeldung! Ez alól kivétel a folyami harcsa, mely méret és mennyiség korlátozás nélkül fogható.Foglalt hely nincs, mindenkor az érkezési sorrend az irányadó.

TILOS:

-A horgász készségek, etetőanyagok behordása.- A tóban fürödni.-A tavon az állatok fürösztése!- A tó rendjét zavarni, víziállatokat, madarakat háborgatni.- Szemetes helyen horgászni, szemetelni.Az egyesület minden felnőtt tagja jogosult a tavon horgászók igazoltatására, a kifogott halmennyiség ellenőrzésére, szabálysértés esetén intézkedési jog illeti meg.Alapszabály: Minden egyesületi tagnak közösségi munkát kell végezni herunterladen!

A tó közösségi munka: évi 4 alkalom, megváltása napi 2000Ft. Aki december 15-ig nem számol el, az a következő évre nem kaphat területi engedélyt. 2 napot télen kell ledolgozni!! Az őszi telepítési hozzájárulást (5000Ft) augusztus 15?ig be kell fizetni, ellenkező esetben a következő évben új tag belépőt kell fizetni ( kizárási ok)A horgász a horgászhely elhagyása előtt köteles a horgászhelyet tisztán és rendezetten elhagyni.A sikeres telepítés érdekében a területi engedélyt március 15-ig ki kell váltani music cheap flatrate! BEFIZETÉS helye a TAKARÉK SZÖVETKEZET, a Gagarin utcán. A befizetést igazoló bizonylatot a gazdasági ügyintézőnek le kell adni. Fontos a telepítés ütemezése és a telepítésre felhasználható pénz mennyiségének ismerete érdekében!

A fenti nem szabályozott egyéb kérdésekben, az Országos Horgászrendben foglaltak az irányadók.

 

Horgászboltunk Debrecenben a Kishegyesi út 146 szám alatt található. A legújabb és legjobb minőségű termékeken kívül államijegyek és területi jegyek értékesítését is ellátjuk