0
Your Cart

Diána horgásztó /Debrecen/

diana horgaszto debrecen 24

2018-03-04

A tó Debrecen határától 4 km-re, az Erdőspuszta szélén található, gépjárművel könnyen megközelíthető. Vendégeik számára nyújtott első számú szolgáltatásuk a horgászati lehetőség biztosítása. Megközelíteni két módon lehet. Az egyik a Diószegi úton Debrecen felől érkezve a Tó Vendégház után az első lejáró balra (mindkét oldalon tábla jelzi) a további útvonalat táblák jelzik. A másik megközelíthetőség Debrecen felől érkezve a Létai úton a Fancsikai 1-es tó lejáratát elhagyva (kb. 200m) jobbra az első lejáró.

diana horgaszto debrecen 2 diana horgaszto debrecen 1

Tavuk intenzíven telepített, heti rendszerességgel pótolják az elvitelre kerülő mennyiséget. A halállomány változatos: a ponty, az amur és az ezüstkárász mellett szép csukák is élnek a tóban. A víz tisztaságáról a busák mértékletes telepítésével igyekeznek gondoskodni. Az előbbieken kívül fogható a tóban bodorka, folyami harcsa és süllő is, a nyári hónapokban pedig az afrikai harcsák teszik próbára a felszerelés és a horgász erejét.

diana horgaszto debrecen 25 diana horgaszto debrecen 23

A szabadtéri sütés-főzés megkönnyítése érdekében a tó körül bográcsállványok és kiépített tűzrakó helyek találhatók, amelyeket vendégek díjmentesen használhatnak.

diana horgaszto debrecen 15 diana horgaszto debrecen 14 diana horgaszto debrecen 13

Nyitva tartás:

  • Nyitás reggel 7:00, zárás 20:00

diana horgaszto debrecen 4 diana horgaszto debrecen 5

 

 

Szabályok:

  • A szibériai Tok, a Koi ponty, Compó, valamint 1 kg feletti Kárász és az 5 kg feletti halak nem vihetők el, téritési díj fizetése esetén sem!!!
  • Ha az 5 kg feletti hal a horgász hibájából megsérül 1500 Ft / kg-onkénti ár fizetendő, a szibériai Tok esetében 2500 Ft / kg ár fizetendő.
  • A halak kiemeléséhez valamint visszaengedéséhez merítőszák használata KÖTELEZŐ!!!ű
  • A horgászat alatt max. 0,5 kg száraz etetőanyag ill. 2 db csemegekukorica használható.
  • A horgászat során fogott halakat a horgász nem adhatja át senkinek.
  • A TAVAT HORGÁSZVERSENY LEBONYOLÍTÁSÁRA BÉRBE LEHET VENNI!!!
  • Nagyméretű merítőszák,sebfertőtlenítő ill. pontymatrac használatát javasoljuk !!!

 

Minden horgászathoz kötelező a ponty matrac, fertőtlenítő, ill. a nagy méretű merítő háló! A 4 kg feletti pontyok, amurok valamint a tok halak nem vihetők el térítési díj fizetése után sem! Ezeket kíméletes horog szabadítás után ill. fertőtlenítés után minél hamarabb vissza kell engedni a tóba! Ezeket haltartóba tenni tilos! A tóba folyamatosan kerülnek a nagy testű pontyok amurok melyeket főként bojlival pellettel fognak a nálunk horgászók!

 

Elérhetőség:

Vancsa György 30 365 5898

 

vissza az elejére
×