Püspökladányi 5 számú jóléti horgásztó

A kilenc ladány környéki tó legnagyobbika 5.4 hektár területével. Születési ideje a hetvenes évekből datálódik, azóta napjainkig a Püspökladányi Sporthorgász Egyesület kezelésében van hotstar. 1991 óta igen intenzív telepítésben részesül. A tó halsűrűsége legendás, amit a rendszeresen jól sikerülő pontyívásnak is köszönhet a-gps daten herunterladen. A javarészt pikkelyes itt született ponty populáció egyedeinek többsége 500 és 1500 gramm körül mozog, de kisebb és nagyobbakból is sok van spotify herunterladen nicht möglich. 2010-ben 48 mázsa horog érett ponty és amur lett kihelyezve 3-4-5 heti rendszerességgel. A nagy ponty kedvelők sem csalódnak a tóban, ami köszönhető a 60cm feletti pontyok elvitelét tiltó több éves szabálynak, és a szintén több éve rendszeres 60cm fölötti ponty kihelyezéseknek schnittmuster latzhose kostenlos downloaden. Tíz kilogramm feletti pontyból jó néhány él a tóban, amikből véletlenszerűen fognak hagyományos csalikkal, de a bojlizás jó eredményeket szokott produkálni download wikibooks.

A tó megközelítése a központból a Szerep felé irányba lehetséges, jó minőségű aszfaltúton star wars commander download. A tavon folyamatos őrzést lát el a tagság, napijegyet az egyesületi lakókocsinál lehet váltani a tó elején. A legrövidebb hosszúságú keleti oldalt nem szokták horgászni telefunken apps. Napijeggyel a déli oldalon lehet letelepedni. Az átlagmélység 90 és 140cm körül mozog. Ragadozók közül a süllő és a harcsa érzi jól magát nálunk, utóbbiból a tó korának megfelelően kapitális példányok is horogra akadnak olykor fallout 3 kostenlos vollversion.

A vízparton több tucat kisebb-nagyobb fa van, jó néhány árnyas horgászhelyet biztosítva szerte a pecásoknak nyáron top 2000 downloaden mp3 gratis 2017. Törpeharcsa él ugyan a tóban de a horgászok 35-50 dekás súlyban találkoznak velük általában, de nem oly sűrűn, mint szeretnék. Amurból is fognak 10 kg felettieket minden évben jó néhányat, de néhány óriás egyed, ami él a tóban, bár néha láttatja magát, őket kifogni nem sikerült még tetris for free for pc.

 

Jegyárak:

6:00-18:00 2500 forint

24 órás sportjegy: 3000 forint

Info:

+36/30-336-03-98

 


Horgászboltunk Debrecenben a Kishegyesi út 146 szám alatt található. A legújabb és legjobb minőségű termékeken kívül államijegyek és területi jegyek értékesítését is ellátjuk