Arbo tanya horgásztó

Arbo tanya horgásztó

Debrecentől alig 7 kilométerre, erdők által övezett környezetben található az Arbo Lovastanya, Hajdú-Bihar megye egyik legszínvonalasabb és legbővebb szolgáltatásokat nyújtó biofarmja. A Tanya épületében lévő nyolc ízlésesen berendezett, kábeltévével, fürdőszobával, klímával ellátott egy-, két- illetve háromágyas szoba egyszerre akár 17 fő részére nyújt szálláslehetőséget. A szobákból szép kilátás nyílik a környező erdőre és a ház előtt lévő 5000 nm-es horgásztóra.

Arbo tanya horgásztó

Arbo tanya horgásztó

Arbo tanya horgásztó

A tanya mindazok számára nyitva áll, akik közel akarnak lenni a természethez, nyugalmat, harmóniát vagy a néphagyományokat keresik. Ötven fő befogadására alkalmas hangulatos pincehelyisége különböző rendezvények, baráti, családi és vállalati összejövetelek, üzleti ebédek és vacsorák megrendezésére alkalmas. Nyáron ugyanilyen céllal a horgásztó melletti pergolát is igénybe vehetik, ahol szintén egy 50 fős társaság kényelmesen elfér. Vendégcsoportjaink a pergola kemencéjében akár saját maguk is elkészíthetik ebédjüket, vacsorájukat az általunk adott alapanyagokból.

Arbo tanya horgásztó

Az épület mellett található 5000 nm-es horgásztóban csak a tanya valamely más szolgáltatását igénybe vevők részére tudunk horgászati lehetőséget kínálni. A kifogott halakat a vendégek ízlésük szerint a helyszínen akár el is készíthetik.

Napijegy ára: 2500 HUF

Szoba áraink: 7 000 Ft/fő/éj reggelivel

Elérhetőség: +3620/2999-444