Esztári horgásztó

Több mint tíz év telt már el azóta, hogy községünkben a régi vályogvető gödör megtelt talajvízzel és a helyi gyerekek horgászhelyévé vált youtube musicer for free. Az esztári horgászok, halászok a Berettyóból fogott halakat telepítettek a 1,5 hektáros vízfelszínű tóba, amiről még akkor nem is gondolták, hogy nem sokkal később hivatalos horgásztóvá válik. Mára sokan ismerik tavunkat, és az utóbbi években már nem csak környékbeli horgászok próbálnak szerencsét nap, mint nap dj for free.

 

esztari-horgaszto-04 esztari-horgaszto-01

 

A tagok folyamatosan azon vannak, hogy minél szebb, kulturáltabb környezetben gyakorolhassák kedvenc hobbijukat anno downloaden. Főzőhelyeket és esőbeállókat kialakítva igyekeznek családok számára is vonzó, akár hétvégi kikapcsolódási lehetőségek helyszíneivé varázsolni a horgásztó környezetét. A horgásztagok gyakran meghívják rokonaikat, ismerőseiket, hogy vendéghorgászként felfedezhessék a kis tó szépségét, a horgászat és a fogás élményeit herunterladen. Ezen élmények hatására, már több esetben is előfordult, hogy a vendéghorgász csakhamar tagsági jegyet váltott, belépett az Esztári Horgász Egyesületbe youtube music german free.

 

esztari-horgaszto-02

esztari-horgaszto-05

 

2009-ben egy igen csak előretekintő, hosszú távú befektetésre adta a fejét a tagság herunterladen. Az egykori vályogvető gödör nem minden pontján volt ideális, sok helyen sekély vízmélység volt tapasztalható. A tagok az éves tagsági díjak teljes összegét a tó medrének rendbetételére, kotrására fordították netflix app downloaden op pc. A szokásos éves telepítés ezért elmaradt, így a fogási esélyek is csökkentek, de ezt az áldozatot meg kellett hoznunk a horgásztó jövőjének érdekében. Viszont az “áldozati” évnek vége, a telepítés folytatódott, hogy mindenki szákjába jusson pár méretes trófea! További terveink között van, a környezet folyamatos szépítése, parkosítása, de nagyon fontosnak tartjuk a táj természetességének megőrzését is all images of a page.

 

esztari-horgaszto-03

 

esztari-horgaszto-06

Szabályzat:

-Horgászatra jogosult, akinek állami horgászjegye és az adott vízre területi engedélye van youtube herunterladen ss!

-Egyidejűleg felnőttek 2 db bottal, botonként 2-2 horoggal horgászhatnak. Az ifi és gyerek horgászok 2 darab bottal és a boton 1 darab horoggal horgászhatnak let it go for free!

-Naponta kifogható halmennyiség: Felnőtteknek: 2 db nemeshal és 5 kg egyéb, Ifiknek és gyerekeknek: 1 db nemeshal és 3 kiló egyéb, A megtartott halat kicserélni szigorúan TILOS!

-A tó vizébe bemenni, onnan horgászni TILOS!

-Etetőkosár és minden fajta etetési mód használata TILOS!

-Foglalt és jelölt horgászhely NINCS!

-Halfogási tilalom a tájékoztató szerint!

-Felázott vízparton gépjárművel közlekedni TILOS!

-Minden horgász KÖTELES a maga szemetét elszállítani!

-A nemes halat a kifogás után AZONNAL be kell jegyezni a fogási naplóba, az egyéb halat a horgászat befejeztével!

-Tagi felnőtt horgász évente 25, ifi és gyerek horgász pedig 13 nemeshalat foghat!

 

Horgászboltunk Debrecenben a Kishegyesi út 146 szám alatt található. A legújabb és legjobb minőségű termékeken kívül államijegyek és területi jegyek értékesítését is ellátjuk