Címünk: 4031, Debrecen Kishegyesi út 146. Tel.: (52) 739-299 Email: info@kapitalis.eu Rendelj akár regisztráció nélkül!
Csatlakozz Egyesületünkhöz, váltsd ki nálunk állami jegyed

Csatlakozz Egyesületünkhöz, váltsd ki nálunk állami jegyed

Tisza-tavi területi jegyek és gáthajtási engedélyek elérhetőek üzletünkben.

A Tisza folyó 494 fm. km-től 638 fm. km-ig. Víztérkód: 000069,000077,000078

A "felső" Tisza szakaszra is kaphatóak napijegyek éves területi jegyek.

hajduhorgasz

Megyei Szövetségünk által kezelt vízterületek napijegyei is kaphatóak.

Hungarospa horgásztó (Fürdő tó Hajdúszoboszló)

Az igazi horgászok pontosan tudják, mit jelent az érzés, hajnalban felkelni és beszívni a friss természet illatát. Nem hiába, a természet szeretete, a szép fogások és nagy fárasztások hallatán mindenkinek megjön a kedve a horgászathoz.

hungarospa_horgaszto_014

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. területén lévő “Csónakázó tó” is erre a sportra ad lehetőséget 53 horgászhelyével és páratlan halállományával, mely szeptember elején 7 mázsával növekedett. A nyáron nagy attrakciónak számító haletetés közben a kenyér után cuppogó halak látványa is eszébe juttatja az embernek, hogy milyen jó volna közéjük dobni a csalit.

hungarospa_horgaszto_004
A Hungarospa októberben és novemberben 7.00-16.00 óra között, decemberben, januárban, februárban 7.00-16.00 óra között, illetve március és április hónapban 7.00-17.00 óra között kínál lehetőséget a sikerélményben gazdag horgászatra. Belépés csak és kizárólag 7.00 órától a szolgálati kapunál engedélyezett! Gépkocsi elhelyezése a Zrt. területén kívül, a kijelölt parkolóban engedélyezett! A napi jegy megváltását követően (1000 HUF/fő) és a tökéletes helyszín megtalálása után bátran vethetjük bele magunkat a horgászatba.

hungarospa_horgaszto_002

A bőséges halállomány lehetővé teszi, hogy ne kelljen sokáig várakozni az első kapásokra, így a sikerélmény állandóan garantált. A napi horgászjegy megváltása 2 db horgászbot használatát teszi lehetővé. Ha megakasztottuk a halat, akkor jön a játszma második felvonása. A dráma kiteljesedése. Egy ember küzd a sikeréért, és egy hal az életéért. Sok ember híve annak a módszernek, hogy kifogja a halat, majd visszaengedi a vízbe, sokan pedig úgy vallják, hogy az ember zsákmányszerzésre született élete hajnalán, ha horgászik, hát zsákmányoljon. Annyit, amennyire szüksége van, és nem többet.

hungarospa_horgaszto_003

A Hungarospa-nál ennek a feltételei is szigorú szabályokhoz kötöttek: compó fogása esetén, valamint 5 kg-tól nagyobb halakat azonnal köteles a tóba visszahelyezni mindenki, elvinni szigorúan TILOS! Továbbá a halakra vonatkozó méretszabályozás is elengedhetetlen a későbbi évek sikeres horgászataihoz: pontyot 30 cm, amurt 40 cm, csukát 40 cm, harcsát 50 cm alatt kötelező visszaengedni a vízbe. A napi horgászás alkalmával a horgász 3 db nemes halat (ponty, amur, harcsa, csuka) és 5 kg egyéb halat (keszeg, kárász, törpeharcsa) vihet el 500 HUF/kg megfizetése mellett.

hungarospa_horgaszto_009

A jó horgász egyben természetszerető, környezetvédő, és talán furcsán hangzik – állatokat szerető ember. Ezért kérünk mindenkit, hogy a strandfürdő területén, valamint a vízparton tartsa tisztán környezetét! Amennyiben a szabályokat és a helyi korlátozásokat a horgász nem tartja be, illetve a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. részéről történő ellenőrzés szabálytalanságot tapasztal, úgy kizárásra kerül a horgászok köréből.

Változik az idő és a természet, a halak is felkészülnek a téli szezonra. Talán mégsem véletlen, hogy a tavaszi és az őszi szezon mindig olyan más. Mindig tud valami különlegeset nyújtani. Érdemes megpróbálni, kipróbálni – az ősi érzés az első hal zsákmányolásakor mindenkit megérint.

Napijegy ára: 1000 forint/2 bot

Elérhetőség: (52) 558-558

Hungarospa horgásztó (Fürdő tó Hajdúszoboszló) bejegyzéshez 1 hozzászólás

Kosár
Termék kereső
Nyitva tartás
Hétfő 12:00-18:00
Kedd-Péntek 9:00-18:00
Szombat 7:30-14:00
Vasárnap 7:30-12:00