Horgászathoz szükséges tudnivalók (horgászvizsga)

Rengeteg ember van, aki horgászni szeretne és amikor a napijegy váltásra kerülne a sor, sajnos nem tudja ideadni állami jegyét, emiatt nem is állítunk ki neki jegyet directx 11 windows 7 64 bit kostenlos. Ekkor következik a “számonkérés -de eddig sem kellett”. -Kellett -ez a szomorú válaszom, csak sehol nem kérték, azonban a NÉBIH rápirított a magántavakra is és ők sem vállalják be a több százezer forintos bírságot egy-egy napijegyért download search games for free in full.

Szerencsére ezt a kellemetlen helyzetet is el lehet kerülni, ha kiváltjátok az állami horgászjegyet jegyet, ehhez szükség van horgászvizsgára vagy kiváltásra kerül egy turista állami jegyet winrar freeware free chip. Az utólag említett jegyet online lehet kitölteni, ebben a rendszerben egy húsz kérdéses vizsga is van, majd a sikeres vizsga után bankkártyával ki kell fizetni, majd kinyomtatni jokes to download. A turista állami jegy 90 napig érvényes és egy botos horgászatra jogosít fel. Egy évben csak egyszer váltható!

Az alábbi linken érhető el a turista állami jegy:

https://tuhir.nebih.gov.hu/

index

Mellékelem a hivatalos Turista jegyes értesítőt:

2014 adobe reader professional download kostenlos. május 1-jétől elérhető a turista állami horgászjegy a NÉBIH új, online rendszerében, a TUHIR-ban. A jegy a váltásidőpontjától számítva 90 napig érvényes és egy darab horgászbottal való horgászásra jogosít fel driverpack herunterladen. Az első vásárlás előtt a hobbi pecásoknak számot kell adniuk az alapvető szabály- és fajismeretről is.

A tavaszias idő beköszöntével egyre többen tervezik szabadtéri programjaikat vízpartra, s előkerülnek a pecabotok is schrift gratis herunterladen. Azoknak, akiket eddig elriasztottak a horgászati szabályok jelentős könnyítést jelent a turista állami horgászjegy bevezetése, amely online, bankkártyás fizetéssel bárhonnan megvásárolható és kiváltásához nem szükséges horgászegyesületi tagság download uni koblenz word.

Az újfajta okmányt, mind a magyar, mind a tagállami és külföldi állampolgárok, kizárólag a NÉBIH informatikai rendszerén (https://tuhir.nebih.gov.hu/) keresztül válthatják meg, 2.000 Ft-ért apps ohne apple id herunterladen. A vásárlás előfeltétele egy online teszt sikeres kitöltése. A vizsgához szükséges tananyag szintén elérhető a TUHIR oldalán.

Fontos, hogy a turista jegy a váltás időpontjától számítva 90 napig érvényes és kizárólag a nyilvántartott halgazdálkodási vízterületen, érvényes területi jeggyel együtt használható herunterladen. Utóbbi tartalmazza azokat a helyi horgászati szabályokat, amelyek eltérnek a jogszabályokban meghatározott országos rendtől.

Forrás:Nebih

Horgászboltunk Debrecenben a Kishegyesi út 146 szám alatt található. A legújabb és legjobb minőségű termékeken kívül államijegyek és területi jegyek értékesítését is ellátjuk