Léki horgászat szabályai

A legfontosabb szabály, hogy a kezdő horgász egyedül meg se próbálja ezt a horgászati módot sims 3 horse accessories for free! Az idősebb horgásztársaktól elsajátított ismeretek és óvatosság birtokában mehetünk csak egyedül a jégre, a léki horgászat azonban igazából társas szórakozás videos mit safarien.

A 46/2001 BM rendelet előírásai szerint tilos a szabad vizek jegén tartózkodni:

a: éjszaka és korlátozott látási viszonyok között,

b: járművel, a biztonságos munkavégzés kivételével,

c: kikötők és veszteglőhelyek területén,

d: folyóvizeken powerpoint download mac kostenlos.

Éjszaka tehát – vagy ha az tíz centiméternél vékonyabb – ne menjünk a jégre outlook mails nicht herunterladen. Legyen velünk kétméteres deszka, hatméteres kötél. Nádcsomóra, hungarocell darabra álljunk england hand db free font. Lékeléshez praktikusabb a lékfúró, mint a fejsze. Csúszás ellen kössünk a lábbelinkre jégpatkót geschenkgutscheine zumen. Azokat a részeket, ahol foltokban megváltozik a jég színe, kerüljük. Motoros járművel ne menjünk a jégre download free office package. Távozáskor jól láthatóan jelöljük meg a léket, ahol horgászunk, például beletűzött nádszálakkal, nádkévével vagy száraz ágakkal Download tanki online for free. A hivatkozott BM rendelet szerint a léket 50 méterről jól felismerhető módon kell jelölni.

A jég beszakadt emberhez nem szabad odarohanni, a deszka és a kötél segítségével kell kihúzni, ezek híján hason csúszva mentsünk mac sierra!

Horgászboltunk Debrecenben a Kishegyesi út 146 szám alatt található. A legújabb és legjobb minőségű termékeken kívül államijegyek és területi jegyek értékesítését is ellátjuk