0
Your Cart

Kabai Pallag-Zugi víztározó

Kabai Pallag-Zugi víztározó

A Kabai Horgász Egyesület megalakulásának ideje a múlt rendszerbe nyúlik vissza (1980). Amely kezeli a Kabai horgásztavat. A Termelőszövetkezet halastava 17 ha, a horgászok kezelésébe van, amely, 2004-ben megalakult új vezetőség szemléletváltásának köszönhetően a tagság elfogadta az új módosításokat, a telepítési tervet, ennek köszönhetően évente több halat fogunk ki, mint amennyit telepítünk.

Kabai Pallag-Zugi víztározó

Kabai Pallag-Zugi víztározó

40q fogható hal mellet nagy hangsúlyt fektetünk az ivadék telepítésre. Ennek köszönhető a több kifogott hal. A tó környezetét és az utakat rendszeresen karbantartjuk. Ehhez nagy segítséget kaptunk az Eastern Sugar Zrt. vezetőségétől. A mészoldásból melléktermékként kikerülő „murnyával” tettük „sártalanná” a tó körüli utat.

Az egyesület a tagdíjból és a tavi engedélyből tartja fenn magát. Napijegyes horgászat nincs a tavakon, csak a tagok vendéghorgászai élvezhetik a tó nyújtotta lehetőségeket.

Kabai Pallag-Zugi víztározó

A tavak fő hala a ponty és az amur, nem ritkák a 8-10 kilós példányok. Fogható még folyami harcsa, süllő, csuka, balin, compó és a keszegek több fajtája.

Elérhetőség:

Boldog Miklós

0630/517-7623

Apponyi Sándor

0630/463-5983

vissza az elejére
×