Silver horgásztó

A SILVER horgásztó Hajdúszoboszló külterületén található, 8 hektáron fekvő bányató, mely szép környezetével kellemes kikapcsolódást nyújt az egész család számára.Vize halban gazdag, megtalálható benne: ponty (akár 15-20 kg-os is), amur, harcsa, kárász és egyéb halak herunterladen.

Vízfelülete 5 hektár vízmélysége átlagban 6 méter einfaches fotobearbeitungsprogramm kostenlos downloaden. (250×200 m, 30 méterenként keresztirányú padkák, a padkákon akadók). 1960 években agyagbányászat alkalmával jött létre a jelenlegi tómeder lovoo download. A tó feneke törésekkel gödrökkel tarkított, a mélysége néhol eléri a 6-15 métert is, az akadók sem hiányoznak, melyek a nagy pontyok kedvelt búvóhelye herunterladen. Az 1980 években már horgászták, akkor még gazdátlan vízterületet és sok nagyobb ponty akadt horogra.

1990 években került magánkézre és azóta is intenzíven telepítik, hangsúlyt fektetnek a nagyhalak telepítésére is download movies amazon! A halak védelme érdekében a pontymatrac és a nagyméretű merítő használata ajánlott! Horgászatok alkalmával bográcsozási lehetőség.

 

Elérhetőség:

Szalai Ákos +36 30 413 8856
Rusznyák Nóra +36 30 691 0348

 

One thought on “Silver horgásztó”

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

Horgászboltunk Debrecenben a Kishegyesi út 146 szám alatt található. A legújabb és legjobb minőségű termékeken kívül államijegyek és területi jegyek értékesítését is ellátjuk