0
Your Cart

Szeged utcai szabadidőpark (SZUSZ) horgásztó

Debrecenben a Lencz-telepen található kellemes és szép környezetben lévő horgásztavunk az elmúlt 6 esztendő alatt méltán vált a város lakossága számára közkedvelt kikapcsolódási úti célul. Tavunk és környezete az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően mára 5 hektáros szabadidőparkká és strandfürdővé nőtte ki magát, mely kiváló helyszíne lehet céges, családi és baráti rendezvényeknek, esküvőknek, de egy egyszerű születésnap vagy névnap szűk körben történő megünneplésének is.

szeged utcai szabadidopark szusz horgaszto 21 szeged utcai szabadidopark szusz horgaszto 23

Horgásztó, salakos futballpálya, homokos strandfoci- és strandröplabda pálya, filagóriák, főzőhelyek, magyaros étterem, pizzéria, rendezvényház, strandfürdő, ingyenes parkoló, tágas játszótér, fedett gyermek játszóház és ugrálóvár, hatalmas füves terület, mindez a természet kellős közepén, festői környezetben, távol a világ zajától és mégis közel, hiszen a debreceni belváros csupán néhány kilométerre van.

A „teljes körű kikapcsolódás minden korosztály számára” nemcsak egy közhely, hanem nálunk a valóság. A kicsiket a szabadban tágas játszótér vagy fedett gyermek-játszóház, ugráló vár, a nagyobbakat és az aktív pihenés szerelmeseit salakos és strandfoci pálya, illetve strandröplabda pálya várja, és amíg a ház ura a tóparton a kapást várja, addig a család hölgy tagjai egy koktéllal kezükben a strandon vagy a homokos plázson töltik el kellemesen szabadidejüket.

szeged utcai szabadidopark szusz horgaszto 13 szeged utcai szabadidopark szusz horgaszto 14 szeged utcai szabadidopark szusz horgaszto 7

A szabadban a jó levegőn mindenki hamarabb éhezik meg, az éhségre pedig a SzuSz több lehetőséget is kínál: ?csináld magad?, vagyis saját hozott alapanyagokból elkészítheti ebédjét, vacsoráját szabad tűzön a tóparton a család, a barátok vagy épp a kollégák társaságában. Ám ha nem szívesen bajlódik a főzéssel, mert a horgászidő rovására megy és amúgy is pihenni jött ide, akkor igénybe veheti a SzuSz étterem, vagy akár a Hajó Pizzéria szolgáltatásait, így a házias, magyaros ízű és jó kiadós ételeink, vagy a valódi fatüzelésű kemencében készített ínycsiklandozó pizzáink valamelyikét, melyet akár a stégen is elfogyaszthat a tóparton a szikrázó napsütésben.

Árak (2018):

  • Helyfoglalás és filagória használat esetén: 500.-Ft/ fő
  • Főzőhely: 3.000.-Ft, ami tartalmazza a tűzifát
  • Üst, üstház: 3.000.-Ft

Horgászjegy:

  • Felnőtt (maximum két bottal, az ár 2 fő belépőjét tartalmazza): 2.000.-Ft
  • Gyermek (maximum egy bottal, az ár 2 fő (1 felnőtt + 1 gyermek) belépőjét tartalmazza): 1.000.-Ft

szeged utcai szabadidopark szusz horgaszto 4 szeged utcai szabadidopark szusz horgaszto 6

Elérhetőség:

Szeged utcai Szabadidőpark, 4030 Debrecen, Szeged utca

Tel.: 0620/984-1030

vissza az elejére
×