0
Your Cart

TANK

Németh Norbertnek hívnak és bojlis horgászathoz gyártok csalikat és kiegészítőket. 2008 ismerkedtem meg a bojlival mint csalival és már az első horgászatok alkalmával lenyűgözött milyen szép halakat lehet velük partra csalni. A bojli körül felépített mítosz is magával ragadott. Lázasan kezdtem tanulmányozni a csali múltját és út törőit. Talán 2012 ig gyári csalikkal horgásztam egész szép sikerekkel. Majd jött a verseny láz ami mindent felül írt . Elkezdődött egy új korszak . Mivel versenyekre már nagyobb csali mennyiség kellet ezt már nehéz volt finanszírozni és beszerzés sem volt olyan egyszerű. Tehát gondoltam egyet és elkezdtem kísérletezni .

Tudtam mit szeretnek a halak , már csak formába kellett önteni. Kb 2 év telt el mire az első fűszeres golyó kiforrott , az a típus lett az F1. Sok versenyen mutatta meg erejét , sok szép eredményt hozott és mindezt úgy, hogy már akkoriban is csak kizárólag bojlit vittem a versenyekre. Na innentől kezdtek az ellenfelek felkeresni és a kíváncsi csapatok ,hogy nem e adok a csalimból. Először visszautasítottam mindenkit hiszen ez csak az enyém majd kb 2016-17 évben mégis csak rávettek a srácok.

Ahogy elkezdték használni és betartották a bevált módszereket egyre jöttek az eredmények első 5-6 versenyen nagy fölényt mutatott. Mégis jött a visszajelzés miszerint hosszú a beállási idő kb 14-16 óra és kisebb halakat nem fognak vele. Akkor már fejben volt hova lépek tovább és hogyan fejlesztem. 2018 megszületett az Fb. A fogossága mindent felülmúlt. Akár amatőr akár profi horgászok kezében halmozta a kupákat.

Ezzel egyidejűleg már nem csak versenyző csapatok kerestek hanem mindennapi horgászok is szerettek volna a csalimmal horgászni. Elkezdtem további golyókat fejleszteni és komplett csali csomagokat összeállítani . Olyannyira sikerült,hogy azóta szinte időm nagy részét már ezzel töltöm .Idei évtől kisebb vállalkozásomat bővítenem kellett és fő állásommá vált. Tudjátok ,mikor a hobbid a munkád. Mindig is ezt szerettem volna és most itt van. Remélem együtt közösen sikerre tudjuk vinni.

A siker a ti kezetekben!

vissza az elejére