0
Your Cart

Ohat 4 (finomszerelékes) horgásztó

ohati 4 horgaszto 01

2018-03-04

A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. a védett hortobágyi puszta háborítatlan nyugalmát és felejthetetlen horgászemlékeket kínál az ide látogató vendégei számára az Ohati Horgász- és Bemutató Központban. Ezt az intenzíven és folyamatosan telepített, változatos halállomány, a kapitális ragadozó és békéshalak biztosítják.

ohati 4 horgaszto 14 ohati 4 horgaszto 13

Az Ohati Horgász- és Bemutató Központ a hortobágyi puszta szívében a Gyökérkúti tóegység területén található. A terület könnyen elérhető gépjárművel a 33-as főútról Tiszacsege irányában a Telekházi úton. Vonattal Gyökérkút megállóhelyen leszállva a Nyugati-főcsatorna partján szintén kényelmesen meg lehet közelíteni a tavakat. A Központban parkolási lehetőség biztosított.

ohati 4 horgaszto 08

Az Ohat IV. horgásztavunkon napijegyes horgászatot biztosítunk a látogatók számára. A 2 hektáron működő tó kiválóan alkalmas a rakós botos és finomszerelékes horgászathoz. A tó területén nagyjából 60 embert tudunk azonos esélyekkel, azonos körülmények között horgásztatni. A tóba megközelítőleg 50 mázsa hal lett telepítve 2013 nyarán. A telepített halak döntő hányada ponty (60%), de megtalálható a horgászvízben a kárász (30%) és a keszeg (10%) is. Jegyvásárlásra a helyszínen az őrháznál van lehetőség.

ohati 4 horgaszto 17 ohati 4 horgaszto 05

Napijegy

1.900,- forint /Hétfőtől-kedd-szerda szünnap/

Elérhetőség:

Varga Tamás – turizmusvezető mobil: 30/513-1469

vissza az elejére
×