0
Your Cart

Kincses Horgásztó

Kincses Horgásztó

Folyás község a Hortobágy szélén Polgár és Tiszacsege között terül el, megközelíthető személygépkocsival és tömegközlekedési eszközzel a 35-ös főútról. Polgár előtt Tiszafüred irányába haladva néhány kilométert megtéve elérjük Folyást, ahol a templom rom előtt jobbra letérve kell még haladnunk 200 métert.

Kincses HorgásztóÜdülőkomplexumnak indult, mely mellett 2 db 2 hektáros horgásztó is üzemelne, de az üdülőcentrum nem készült el végleges formájában. Elkészült és üzemel viszont évek óta töretlenül az egyik horgásztó. Állományát tekintve nagyszámú ponty, amur, dévérkeszeg és ezüstkárász található benne, de a süllő és folyami harcsa fogások sem ritkák. Egyedsúly tekintetében nem ritkák az 5 kg fölötti fogások, főleg a testesebb amurok tekintetében.

Kincses HorgásztóA tó partján árnyékos beállók és tűzrakóhelyek találhatók. Rendezvények, családi ünnepek szervezéséhez egy 20 férőhelyes filagória áll a tó mellett. Sátorozási és éjszakai horgászatra is van lehetőség előzetes egyeztetés után. A tóban található elszaporodott töklevél kiváló rejtek és haltartó hely. Állandóan friss vizéről és folyamatos víz utánpótlásáról a mellette található Nyugati főcsatorna gondoskodik.

Kincses Horgásztó

Sport napijegy 2 botra: 1800 Ft
Halas napijegy: 4000 Ft (5 kg nemeshal + 2 kg apró hal)

Kincses Horgásztó

Elérhetőségek:

Árva Edit: 06-30-3318073
Szabó Zoltán: 06-70-3610723

vissza az elejére