Kincses Horgásztó

Kincses Horgásztó

Folyás község a Hortobágy szélén Polgár és Tiszacsege között terül el, megközelíthető személygépkocsival és tömegközlekedési eszközzel a 35-ös főútról microsoft word excel kostenlos downloaden. Polgár előtt Tiszafüred irányába haladva néhány kilométert megtéve elérjük Folyást, ahol a templom rom előtt jobbra letérve kell még haladnunk 200 métert hoe netflix serie downloaden op laptop.

Kincses HorgásztóÜdülőkomplexumnak indult, mely mellett 2 db 2 hektáros horgásztó is üzemelne, de az üdülőcentrum nem készült el végleges formájában download apps apple tv. Elkészült és üzemel viszont évek óta töretlenül az egyik horgásztó. Állományát tekintve nagyszámú ponty, amur, dévérkeszeg és ezüstkárász található benne, de a süllő és folyami harcsa fogások sem ritkák Download weight watchers recipes for free. Egyedsúly tekintetében nem ritkák az 5 kg fölötti fogások, főleg a testesebb amurok tekintetében.

Kincses HorgásztóA tó partján árnyékos beállók és tűzrakóhelyek találhatók ls15 herunterladen. Rendezvények, családi ünnepek szervezéséhez egy 20 férőhelyes filagória áll a tó mellett. Sátorozási és éjszakai horgászatra is van lehetőség előzetes egyeztetés után beim herunterladen des realen wetters ist ein fehler aufgetreten. A tóban található elszaporodott töklevél kiváló rejtek és haltartó hely. Állandóan friss vizéről és folyamatos víz utánpótlásáról a mellette található Nyugati főcsatorna gondoskodik download minecraft on pc.

Kincses Horgásztó

Sport napijegy 2 botra: 1800 Ft
Halas napijegy: 4000 Ft (5 kg nemeshal + 2 kg apró hal)

Kincses Horgásztó

Elérhetőségek:

Árva Edit: 06-30-3318073
Szabó Zoltán: 06-70-3610723

Horgászboltunk Debrecenben a Kishegyesi út 146 szám alatt található. A legújabb és legjobb minőségű termékeken kívül államijegyek és területi jegyek értékesítését is ellátjuk