0
Your Cart

Dózer horgásztó

Dózer horgásztó

Debrecenből a 48 -s főúton haladva, Vámospércs és Nyírábrány érintésével, Fülöp települést elhagyva kb. 2 km-re találjuk a régió egyik legkomplexebb szolgáltatását nyújtó horgásztanyáját. Gyönyörű, ligetes környezetben helyezkedik el a 11 ha nagyságú terület, amiből a 1,5-2 méter mélységű horgásztó közel 4 ha-t tesz ki. A vízpart gondosan ápolt, nád, illetve gyékényes rész csak foltokban van. A tófenék nem akadós, egyes beugró részek kiváló búvóhelyet biztosítanak a halaknak.

A legjellemzőbb halfaj a ponty, de nagy számban telepített az amur, kárász, csuka, compó és a busa. A horgászbotok száma nincs korlátozva, a tavon használhatunk fenekezős és úszós készséget, e mellett az etetőanyag használata is megengedett. Az éjszakai és a lékhorgászat előzetes egyeztetést igényel a tulajdonosokkal.

Dózer horgásztó

A 4 db négyágyas, pótágyazható szoba nyugodt pihenést, az étterem pedig finom falatokat kínál akár a csoportosan érkező vendégeknek is. Akik nem horgásznak, kellemesen eltölthetik idejüket csónakázással, vízibiciklizéssel, fürdőzéssel, kerékpározással, tó környéki sétával, vagy akár főzhetnek szabadtéren. Mindeközben kiváló és igen figyelmes szolgáltatásban részesülnek.

Elérhetőség:

Borbély Imre   30/9834504
Borbély Imréné  30/3260938

Napijegy:

1500Ft/fő

vissza az elejére
×