Dózer horgásztó

Dózer horgásztó

Debrecenből a 48 -s főúton haladva, Vámospércs és Nyírábrány érintésével, Fülöp települést elhagyva kb kostenlosen filme. 2 km-re találjuk a régió egyik legkomplexebb szolgáltatását nyújtó horgásztanyáját. Gyönyörű, ligetes környezetben helyezkedik el a 11 ha nagyságú terület, amiből a 1,5-2 méter mélységű horgásztó közel 4 ha-t tesz ki cod mw nur warzone herunterladen. A vízpart gondosan ápolt, nád, illetve gyékényes rész csak foltokban van. A tófenék nem akadós, egyes beugró részek kiváló búvóhelyet biztosítanak a halaknak counter strike german.

A legjellemzőbb halfaj a ponty, de nagy számban telepített az amur, kárász, csuka, compó és a busa. A horgászbotok száma nincs korlátozva, a tavon használhatunk fenekezős és úszós készséget, e mellett az etetőanyag használata is megengedett music from amazon music. Az éjszakai és a lékhorgászat előzetes egyeztetést igényel a tulajdonosokkal.

Dózer horgásztó

A 4 db négyágyas, pótágyazható szoba nyugodt pihenést, az étterem pedig finom falatokat kínál akár a csoportosan érkező vendégeknek is frutiger fonten. Akik nem horgásznak, kellemesen eltölthetik idejüket csónakázással, vízibiciklizéssel, fürdőzéssel, kerékpározással, tó környéki sétával, vagy akár főzhetnek szabadtéren computerspiele gratis herunterladen. Mindeközben kiváló és igen figyelmes szolgáltatásban részesülnek.

Elérhetőség:

Borbély Imre   30/9834504
Borbély Imréné  30/3260938

Napijegy:

1500Ft/fő

Horgászboltunk Debrecenben a Kishegyesi út 146 szám alatt található. A legújabb és legjobb minőségű termékeken kívül államijegyek és területi jegyek értékesítését is ellátjuk