0
Your Cart

Berekböszörményi Kecskés Homokbányató

Berekböszörményi Kecskés Homokbányató

E szép környezetű horgásztó Debrecenből Berettyóújfalu, majd Biharkeresztes érintésével közelíthető meg a legkönnyebben közúton. Területe 3,66 hektár, az átlagos vízmélység 1,5 méter és 3,20 méter között változik. A meder enyhén akadós, partján a hűs árnyékot adó fák gyakran ligetet alkotnak. A telepített halak között megtalálható a ponty, amur, kárász, süllő, busa, bálin, folyami harcsa és a csuka. A legjellemzőbb halfajta a ponty.

 

 

Berekböszörményi Kecskés Homokbányató

A tavon nincsen létszámkorlátozás, a botok száma az országos horgászrend által meghatározottak szerint használható, fenekezős és úszós készségek szerelésével. Etetőanyag használata engedélyezett.

 

 

Az éjszakai horgászatra alkalomszerűen van lehetőség, amit a tulajdonossal előre kell egyeztetni. A tó nyitva tartása napkeltétől-napnyugtáig tart. Kényelmes, hogy gépkocsival közvetlenül a horgászhelyek mellé be lehet állni.

 

A család részére remek lehetőség nyílik a túrázásra, kirándulásra a környéken. E közben érdemes ellátogatni a Berekböszörményben található Csáky Udvar házba, valamint megtekinteni az 1678-ban gótikus stílusban épült református templomot.

 

Berekböszörményi Kecskés Homokbányató

Elérhetőség:

Szűcs Viktor
30/523-0998

Napijegy:

2000Ft/fő/2 bot

vissza az elejére