Tünet S.E. horgásztava (hatos horgásztó)

A püspökladányi VI. számú horgásztavat azaz a Tünet Sporthorgász Egyesület tavát, 2008 tavaszán alakították ki. Eredetét tekintve vályogvető terület volt video and send it via whatsapp. Már akkor is jártak oda az emberek horgászni, mert tetemes kárászfogással térhettek haza. A mostani kialakítással, a halfauna megmaradt, sőt telepítéssel még növelik is a tóban található egyedmennyiséget ps3 spiele legal kostenlos downloaden. Ajánlatos olyan szerelékkel érkezni, amely kibírja az akadókat, mert abból van rendesen legalább is ott, ahol Én horgásztam.

Terület:

Méretét tekintve 7-8 hektárra becsülném, kiválóan kialakított beállókkal, így nincs gond azzal, hogy az emberek keresztüldobják egymás szerelékét word 2013 for free. Kiválóan megközelíthetőek a beállók, akár autóval is, előzetes egyeztetés után.

Kiváló spiccbotozó, helynek mondanám, rengeteg kárász, keszeg van a vízben, illetve a halutánpótlás is igencsak biztosított, mert nem egyszer kicsi nyurga-ponty is akadt spiccezés közben a horogra herunterladen.

Megközelítés:

Ajánlom a térkép használatát, mindazoknak, akik nem ismerik Püspökladányt herunterladen. A Déli sor utca mellett, ugyanis az összes tó megtalálható. A lovas pályát kell keresni, annak mindkét oldalánál megközelíthető a tó. Egy kék színű fémhídon, illetve egy göröngyös földúton is eljuthatunk oda bilder automatisch herunterladen outlook 2010.

Napijegyes horgászatra is van lehetőség, amelyet a helyszínen vagy a püspökladányi horgászboltokban be lehet szerezni route downloaden op tomtom. Napijegy ára 1500 HUF, amely tartalmaz 3kg nemes halat. Két bottal maximum 2 horoggal lehet horgászni, érkezéskor és távozáskor be kell jelentkezni a halőrháznál rollercoaster tycoon downloaden free. A napijegyesek csak meghatározott részén horgászhatnak csak a tónak, ami körülbelül a tó területének 60%-os lefedettsége.

Horgászni:
Nappal: 6:00-tól 19:00-ig,
éjszaka: 18:00-tól 6:00-ig
vagyis a horgásztó Non-stop üzemel malen downloaden.

Lehetőség van éves engedély váltására is.

Elérhetőség:

Pató Lajos 0670-410-31-58

 

One thought on “Tünet S.E. horgásztava (hatos horgásztó)”

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Horgászboltunk Debrecenben a Kishegyesi út 146 szám alatt található. A legújabb és legjobb minőségű termékeken kívül államijegyek és területi jegyek értékesítését is ellátjuk