0
Your Cart

Tünet S.E. horgásztava (hatos horgásztó)

puspokladanyi tunet se to 3

A püspökladányi VI. számú horgásztavat azaz a Tünet Sporthorgász Egyesület tavát, 2008 tavaszán alakították ki. Eredetét tekintve vályogvető terület volt. Már akkor is jártak oda az emberek horgászni, mert tetemes kárászfogással térhettek haza. A mostani kialakítással, a halfauna megmaradt, sőt telepítéssel még növelik is a tóban található egyedmennyiséget. Ajánlatos olyan szerelékkel érkezni, amely kibírja az akadókat, mert abból van rendesen legalább is ott, ahol Én horgásztam.

puspokladanyi tunet se to 3

Terület:

Méretét tekintve 7-8 hektárra becsülném, kiválóan kialakított beállókkal, így nincs gond azzal, hogy az emberek keresztüldobják egymás szerelékét. Kiválóan megközelíthetőek a beállók, akár autóval is, előzetes egyeztetés után.

puspokladanyi tunet se to 7

Kiváló spiccbotozó, helynek mondanám, rengeteg kárász, keszeg van a vízben, illetve a halutánpótlás is igencsak biztosított, mert nem egyszer kicsi nyurga-ponty is akadt spiccezés közben a horogra.

puspokladanyi tunet se to 6

Megközelítés:

Ajánlom a térkép használatát, mindazoknak, akik nem ismerik Püspökladányt. A Déli sor utca mellett, ugyanis az összes tó megtalálható. A lovas pályát kell keresni, annak mindkét oldalánál megközelíthető a tó. Egy kék színű fémhídon, illetve egy göröngyös földúton is eljuthatunk oda.

puspokladanyi tunet se to 16

Napijegyes horgászatra is van lehetőség, amelyet a helyszínen vagy a püspökladányi horgászboltokban be lehet szerezni. Napijegy ára 1500 HUF, amely tartalmaz 3kg nemes halat. Két bottal maximum 2 horoggal lehet horgászni, érkezéskor és távozáskor be kell jelentkezni a halőrháznál. A napijegyesek csak meghatározott részén horgászhatnak csak a tónak, ami körülbelül a tó területének 60%-os lefedettsége.

puspokladanyi tunet se to 1

Horgászni:
Nappal: 6:00-tól 19:00-ig,
éjszaka: 18:00-tól 6:00-ig
vagyis a horgásztó Non-stop üzemel.

Lehetőség van éves engedély váltására is.

Elérhetőség:

Pató Lajos 0670-410-31-58

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére