0
Your Cart

Silverbaits

A SilverBaits, 2005 óta van jelen a hazai piacon és az azóta eltelt évek során, számos új és innovatív termékkel gyarapodott árukínálatunk. Igyekeztünk a hazai pontyhorgász társadalom minél szélesebb rétegét megszólítani választékunk segítségével és a mai napig, gondosan ügyelünk arra, hogy termékeink ár-érték aránya optimális legyen.

Nagy gondot fordítunk a minőségre, hiszen termékeink nem takarmányokból, hanem főképp az élelmiszeriparban használt, teljes tisztaságú alapanyagokból készülnek. A címkéken feltüntetett összetétel, valós értékeket takar, ezért nagyon fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy az adagolásnál ezt a tényt mindig tartsuk szem előtt.

A belbecsen kívül természetesen a külcsínre is adunk. 2005 óta szinte folyamatosan újabb és újabb termékekkel, vagy valamilyen újítással rukkolunk elő. Idén ugyanis komoly dizájn váltás lesz tapasztalható. Ez alatt egy a legújabb technológiával készült simítózáras talpas aromazáró tasakok megjelenését és az új PE hengeres vödrök használatát értjük. A vödrökön egyedi, speciálisan színterezett logó fog díszelegni, melyek biztos védelmet nyújtanak a rágcsálók és a rovarok ellen, valamint elősegítik a kényelmes tárolást. Az utántöltés is megoldható lesz, hiszen megjelennek a piacon a kisebb kiszerelésű, aromazáró tasakokba csomagolt alapanyagok is.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.
vissza az elejére