0
Your Cart

Ifjúsági és gyermek horgásztábor Püspökladányban

Szövetségünk ebben az évben újra Püspökladányban rendezi meg egy hetes megyei nyári ifjúsági horgásztáborát, a püspökladányi horgász tavaknál. A táborozásra 4-8 ágyas, kollégiumban való elhelyezéssel, teljes ellátással, egyéni utazással kerül sor július 26-augusztus 02. között. A táborozásra 22 fő 10-16 éves ifjúsági és gyermek horgász jelentkezését várjuk.

Részvételi díj: 36.400.- Ft/fő, mely tartalmazza a szállás és étkezés költségeit, a horgász- és egyéb szabadidős programok ráfordításait és a horgászversenyek díjait, ajándékait is.

Hagyományosan négy tusa vetélkedőt (halfogás, célba dobás, barkácsolás és szellemi vetélkedő) szervezünk, mely legjobbjai térítésmentesen vehetnek részt az országos horgásztáborban, melyet a Velencei tónál rendez meg a MOHOSZ augusztus 09-15 közötti időszakban.

Ezen összegből Szövetségünk 18.400.- Ft/fő költséget átvállal, a további 18.000- Ft/fő összeget a fiataloknak vagy az őket delegáló egyesületüknek kell téríteni.

horgasztabor_2015

 

A tábor vezetője:

Csizmadia István, a Vasutas HE. elnöke

Tel.: 06-30/ 357-7030

e-mail: vasutashorgasz@freemail.hu

 

A tábor előkészítésére vonatkozó intézkedések megtétele érdekében kérem, hogy a résztvevők jelentkezésüket legkésőbb július 20-ig egyesületüknél, vagy a Szövetségünknél tegyék meg a részvételi díj egyidejű befizetésével.

A táborral kapcsolatos részletesebb tájékoztatás a tábor vezetőjétől kérhető a fenti telefonszámon. A jelentkező fiataloknak részletes tájékoztatást nyújtó értesítést küldünk.

Kérjük az egyesületek vezetőit, ifjúsági felelőseit, hogy támogatásukkal szíveskedjenek hozzájárulni a tábor sikeres megrendezéséhez.

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére