1
Your Cart

Ismét halasít a Hajdú-bihar Megyei Horgász Szövetség

Augusztus 12-én, hétfőn folytatja horgászvizei halasítását a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szövetség. Ezúttal 3000 kg méretes pontyot vásárolt meg a Szövetség és telepítik azokat a látóképi tóba valamint a Keleti-főcsatornába. A halasítás napján és további két napon az említett vizeken horgászati tilalom lesz érvényben. A fancsikai tavaknál az eddig befolyt bevételek a tavaszon és a nyár elején elvégzett haltelepítésekre nyújtottak fedezetet, másrészt e tavakon más, költséges vízfenntartási feladatok (így a mészhidrátos kezelés) is szükségessé váltak, emiatt e vizeket csak újabb bevételekből tudja a későbbiekben halasítani a Szövetség.

 

Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szövetség

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

5 thoughts on “Ismét halasít a Hajdú-bihar Megyei Horgász Szövetség

  1. A telepitések helyét miért nem irják meg.A keleti főcsat 30 km.-es szakaszán ha telepitenek,akkor miért nem lehet horgászni mondjuk az 50 km.-es szakasznál?

        1. Ez az ami nem igaz!!! A telepitést miért nem előtte valo napon irjátok meg.Az interneten kedden jelent meg,hogyhétfőn telepités lesz. Te pedig szerdán irod meg,hogy hol????!Ehhez nincs mit hozzászolni.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére
×