0
Your Cart

Nagyon hosszú idő telt el az első tervek és a végtermék elkészülte között. A kapásjelzők fejlesztése, a tapasztalatok megbeszélése, tervezés és tesztelés különböző európai vizeken ? ezek a folyamatok előzték meg a TECTON megjelenését. A Delphin tervezőinek egyedi dizájnja, innovatív fejlesztéssel és megbízható elektronikával kombinálva rendkívül hatékony és egyedi szettet eredményezett, és ráadásul mindezt verhetetlen áron.

Az TECTON rendelkezik minden szükséges tulajdonsággal, hogy a pontyhorgászat igényeit teljes mértékben lefedje. Az időjárási körülményektől függetlenül ez a kapásjelző mindig megbízható marad és háromféleképpen jelzi a kapást: fény, rezgés és hang. Ezenkívül vannak más fontos funkciói is, mint például a hangszín, a hangerő vagy az érzékenység beállításai. A kapásjelzőkészlet teljesen vízálló és kiváló elemélettartammal rendelkezik. Mind a vevőegység és a kapásjelzők erős műanyagból készültek a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyobb tartósság érdekében. Ezenkívül a műanyagot puha gumibevonat borítja, amely nagyon puha tapintású.

A kapásjelzőnek három gombja van. A középső gombbal lehet be- és kikapcsolni a készüléket. Ha hosszabb ideig megnyomja, a csörgőfény kivillan, szép vizuális hatást keltve, amely éjszakai lámpaként is szolgál, segítve a horgászbotok helyzetének könnyebb észlelését. A középső gomb rövid megnyomásával választhat a nyolc elérhető hangszín közül. A kapásjelző az ejtős kapást más hanggal jelzi. A hangerőszint vagy a néma üzemmód kiválasztásához nyomja meg a bal oldalon található V gombot. A jobb oldalon található S gombbal az 5 érzékenységi szint közül választhat. Minden beállítás eltárolható a memóriában.

A termékhez eltávolítható snag-gear is tartoznak, amely a helyén tartják a botot, így az nem kerül ki a kapásjelzőből. A 2+1-es készlet tartalmaz egy vevőegységet és egy piros és egy kék kapásjelzőt, de a TECTON esetében további 4 színt (sárga, zöld, lila és fehér) külön megvásárolhat. Így olyan kapásjelzője lehet, amin a dióda színe passzol a jelzőhöz. De nem ez az egyetlen előnye a több színnek. Biztosan feltűnik majd, hogy a vevőegység 6 diódával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy hat különböző TECTON kapásjelző párosítható hozzá, és egyszerűbb lesz megkülönböztetni azokat a különböző színű fényekkel.

A vevő megbízható vétellel rendelkezik, melynek hatósugara, a körülményektől függően, akár 200 métert is elérhet. Nyolc hangerőszint közül választhat, és kapás esetén be- vagy kikapcsolhatja a rezgés funkciót. A vevő jelzőhangja megegyezik az egyes kapásjelzőknél kiválasztott hangokkal. A kapásjelző az ejtős kapást más hanggal jelzi. Speciálisan kialakított formájának köszönhetően függőlegesen is lehelyezheti az asztalra, vagy fel is akaszthatja az akasztójánál fogva. Minden beállítás eltárolható a memóriában.

A TECTON AAA 1,5 V-os elemekkel működik (3 a vevőhöz, 2 a kapásjelzőkhöz), és ha ezek kezdenek lemerülni, azt a vevő és a kapásjelző is 5 másodperces időközönként villogással jelzi.

Az egész készlet kemény műanyag tokban érkezik, hogy megvédje a szállítás során.

Technikai információ:

A készlet tartalma:

– 2x kapásjelző
– 1x vevőegység
– 1x szállítótáska
– 2x snag-gear
– 1x akasztófül
– 7x AAA 1,5 V-os elem a készülék működőképességének teszteléséhez

Vevőegység/jellemzői

– Vízálló
– 8 különböző hangerő-beállítás, beleértve a néma üzemmódot (V gomb)
– 8 különböző hangjelzés (ugyanaz, mint a kapásjelzőkön)
– Rezgő üzemmód (rezgés gomb)
– 6 színű LED dióda
– A beállítások a memóriában tárolhatók
– Alacsony elem töltöttség jelzés (a fény 5 másodperces időközönként villog)
– Párosítás/párosítás törlése (M gomb)
– Hatótávolsága akár 200 m-t is elérhet (a körülményektől függően)
– Tápellátás 3×1,5 V (AAA) elem

Kapásjelző/jellemzői

– Vízálló
– 8 különböző hangerő-beállítás, beleértve a néma üzemmódot (V gomb)
– 8 különböző hangjelzés (T gomb)
– 5 érzékenységi szint (S gomb)
– A beállítások a memóriában tárolhatók
– Különböző hang az ejtős kapásokhoz
– A dióda kapás után 15 másodpercig világít
– Alacsony elem töltöttség jelzés (a fény 5 másodperces időközönként villog)
– Csörgőlámpa
– Levehető snag-gear (a csomag része)
– 2,5 mm-es csatlakozó bemenet
– Tápellátás 2×1,5 V (AAA) elem

A TECTON készlet tartalmaz egy elemkészletet is, amellyel ellenőrizhető, hogy a funkciók jól működnek-e. Javasoljuk, hogy a kapásjelző vízen történő használata előtt vásároljon hozzá új elemeket.

VÉDETT DESIGN ? Ezt a terméket teljes egészében a Delphin márka tervezői tervezték. A tervezés és kivitelezés egyedi jellege miatt, bejegyzett és jogvédett az Európai Unió egész területén.

Márkák

Delphin

Tagok száma (db)

2+1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin Tecton 2+1 darabos kapásjelző szett” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Delphin Tecton 2+1 darabos kapásjelző szett
Delphin Tecton 2+1 darabos kapásjelző szett

40,700 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×