Nutrabaits Tecni Spice 20mm bojli (fűszeres)

5,700 Ft

A Tecni Spice család zászlóshajója a kész bojli, amely egy igazán különleges és egyedi, hallisztet, halproteineket egyáltalán nem tartalmazó fűszeres csali. A fantasztikus vonzerővel rendelkező bojlival az eltelt évek alatt hihetetlen mennyiségű pontyot fogtak a horgászok.

Elfogyott

Leírás

A Tecni Spice család zászlóshajója a kész bojli, amely egy igazán különleges és egyedi, hallisztet, halproteineket egyáltalán nem tartalmazó fűszeres csali. A fantasztikus vonzerővel rendelkező bojlival az eltelt évek alatt hihetetlen mennyiségű pontyot fogtak a horgászok. A fogási ráták alapján a Tecni Spice bojli hihetetlen hatékonysággal bír a hideg vizekben, a késő ősztől-kora tavaszig tartó időszakban. A halak számára rendkívül könnyen emészthető Tecni Spice többek között a Nutrabaits által kikísérletezett fűszerkeveréket, különböző madáreleségek keverékét (birdfood), növényi liszteket, vitaminokat, ásványi anyagokat, kiváló minőségű tejfehérjéket, Multimino-t (speciális aminosavak keveréke) Spice Cajouser-t, sweetener-t (édesítő) és a legendás hírű Tecni Spice UTCS kevert aromát tartalmazza. A számtalan tesztelések kimutatták, hogy a fűszeres bojli egyaránt alkalmas a rövid, valamint a hosszú távú horgászatokhoz. Kissé élénk narancs színe miatt a halakat vizuálisan is a csali felvételére ösztönzi. Csalogatóhatása a Tecni Spice Liquid Booster-al és a Tecni Spice Bait Soak Complex-al (dip) nagymértékben fokozható. A csomagoláson feltüntetett összetevőkre a Nutrabaits garanciát vállal!

 

Tipp: A hosszan tartó hatás érdekében, ha lehetséges minél több ideig hagyjuk a csalikat ázni a folyadékban.

 

 

Méret: 20mm

Kiszerelés: 1000g

További információk

Márkák

Nutrabaits, Solar Tackle

Átmérő (mm)

20mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nutrabaits Tecni Spice 20mm bojli (fűszeres)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .