Nevis Primus Feeder 5500 5+1csapágyas orsó (2294-655)

21,990 Ft

Extra méretek,megbízható minőség jellemzi a Primus Feeder távdobó orsót. A féderes pontyhorgászok igényeinek figyelembevételével alakítottuk ki a műszaki paramétereit.

Leírás

Extra méretek,megbízható minőség jellemzi a Primus Feeder távdobó orsót. A féderes pontyhorgászok igényeinek figyelembevételével alakítottuk ki a műszaki paramétereit download games for mac for free german. Már az 5+1 csapágy önmagában is tekintélyt parancsoló,azonban a dob levétel látható extra vastagságú főtengelyt látva bizonyosodhatunk meg benne,hogy nem mindennapi tulajdonságú orsó van a kezünkben whatsapp dark mode android. A szerkezet olyan helyeken is csapágyazást kapott, ahol szokványos orsókon nem jellemző. Persze a csapágyazás mit sem ér, ha nem megfelelő méretű csapágyakat használunk mp3 converter deutsch kostenlos downloaden. Az extrém nagy méretet ennél az orsónál a túlméretezett csapágyak okozzák,amelyek nagy igénybevételeket is kibírnak.

 

-55 méret

-grafit-hybrid ház

-tűgörgős visszaforgásgátló

-precíziós elsőfék

-csigatengelyes dobemelő rendszer

-alumínium CNC hajtókar gumifogantyúval

-csavarodásmentes zsinórvezető görgő

-zsinór aláfutásgátló rendszer

-visszacsapódásgátló rendszer

-áttétel:4,6:1

-zsinórkapacitás:0,20/250

 

További információk

Csapágyak (db)

5+1

Márkák

Nevis

Méret

5500

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nevis Primus Feeder 5500 5+1csapágyas orsó (2294-655)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .