Carp zoom FeederCast 6000F feeder orsó (cz9226)

15,990 Ft

A Feeder Competition FeederCast6000F orsót a CarpZoom versenybotjaihoz, kimondottan a versenyhorgászok számára fejlesztettük. A megjelenésében is sokat sejtető szerkezet, belül is komoly műszaki tartalommal bír. A sima, egyenletes futásról 8 db kiváló minőségű golyóscsapágy gondoskodik.

Leírás

A Feeder Competition FeederCast6000F orsót a CarpZoom versenybotjaihoz, kimondottan a versenyhorgászok számára fejlesztettük. A megjelenésében is sokat sejtető szerkezet, belül is komoly műszaki tartalommal bír. A sima, egyenletes futásról 8 db kiváló minőségű golyóscsapágy gondoskodik. Visszaforgásgátlója, – ahogyan ebben a kategóriában elvárható – természetesen kotyogásmentes. A számítógéppel kiegyensúlyozott rotor még precízebb járást kölcsönöz a dobnak.

A tervezésnél a feederes horgászat legfontosabb jellemzőit a vékony zsinórok használatát és a távoli, precíz dobások szükségét vettük figyelembe. Erről tanúskodik a nagy dobátmérő, a tág határok között szabályozható első fék, és a nagy átmérőjű, csapágyazott görgő, amely jelentősen csökkenti a zsinór csavarodását.

Grafit pótdobján, csaknem 50 százalékkal több zsinórt tartalékolhatunk, mint az alu dobján. Masszív, minőségi feeder orsó, amely garantáltan hosszú éveken át lesz felszerelésünk legkedvesebb darabja…

Kód Modell Zsinórkapacitás
 cz9226 6000F 0,35/270

 

További információk

Márkák

Carp Zoom

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp zoom FeederCast 6000F feeder orsó (cz9226)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .