0
Your Cart

Magyar vizekre színezett csalik a Salmo-tól

Egyedi, trendi és fogós? Megérkezett a Salmo FWS és LBS!

2023 év közepén összeültünk Lukácsi Bélával és több beszélgetés és eszmecsere után, vallatva a műcsalis dobozainkat, megkerestük azt a rést és hiányt, ami hiányzott még az arzenálunkból és persze a kínálatunkból. Ezen ötletelések hamar grafikai munkába torkollottak, és a mai trendeknek és tapasztalatainknak hála, megszületett egy teljesen egyedi Salmo szín-páros, az FWS és LBS!

Magyar vizekre szinezett csalik a Salmo tol

Megannyi gyártó és megannyi műcsali elérhető manapság, nehéz újat és egyedit kitalálni, főleg ha műcsalikról van szó! A mai technológiáknak és import dömpingnek hála el vagyunk látva mi pergetők, szebbnél-szebb különlegességekkel, de valahogy mindig vágyik az ember az újdonságra és az egyediségre és mindig túl lehet gondolni a műcsalik körét. Ezen gondolatok mentén jöttek ezek a színek is létre!

Magyar vizekre szinezett csalik a Salmo tol2

Manapság a versenyek és a hétköznapi pergetések terén is a fehér csalik használata felértékelődött és rendkívül előtérbe került, így a mi új színeink alapja is most a fehér szín lett, egy erőteljes és rendkívül kirívó lime beütéssel.

Magyar vizekre szinezett csalik a Salmo tol 3

Ezek pedig az FWS – Full White Scale és LBS – Lime Blast színkombinációk!

Magyar vizekre szinezett csalik a Salmo tol 4

Mind az LBS és FWS is többszöri rostán és változtatáson ment át, ameddig megkapták ezt a végső formát, innen is köszönet érte Kőcse Balázsnak 🙂

Magyar vizekre szinezett csalik a Salmo tol 5

A mostani 10 féle műcsali, mint forma és típus, ahol elérhető ez a kombináció az általunk legtöbbször használt és favorizált változatban valósult meg, de melyek ezek? Nézzük!

Magyar vizekre szinezett csalik a Salmo tol 6

Salmo Fanatic
Ez a felúszó típus nagy kedvenc a Tiszán és Dunán! Elvágó vízben tökéletes felszíni csali, sőt lassú bevontatás mellett igazi éjjeli favorit – főleg az új színekben!

Magyar vizekre szinezett csalik a Salmo tol 7

Salmo Frisky 7 SR és DR változatokban
Mind mélyretörő és Shallow kivitelben, a 2 részes Frisky nagy kedvenc. Legyen szó bármilyen halfajról, a Frisky-vel nagy túlzás nélkül állítom, hogy bármi megfogható. A 2 csőr típusnak köszönhetően sokféle vízréteg átvallatható a csalival.

Magyar vizekre szinezett csalik a Salmo tol 8

Thrill 5 és 7 cm
Ez egy megosztó csali, de nálunk balinra igazi favorit! Főleg ebben az új színben, személy szerint ennek a típusnak az 5 cm-es változata fog szerintem a legtöbb pergetőnek halat adni május elején!

Magyar vizekre szinezett csalik a Salmo tol 9

Minnow 5 és 6 cm Sinking kivitelben!
A Minnow süllyedő változata a Thrill mellett az egyik legáltalánosabb és leguniverzálisabb wobbler. Sügér, balin, süllő? a forma miatt minden hal szereti és fogható vele. Ha a gyors húzásra és a Thrill-re nem reagálnak a halak, akkor a Minnow-t érdemes felkapcsolni és sokszor megdöbbentő eredményt tapasztalhatunk.

Magyar vizekre szinezett csalik a Salmo tol 10

Egy dolgot még érdemes kiemelni, mégpedig a csomagolását az új csaliknak! A képeken is látható, hogy a Salmonál ez az első széria, ahol elhagytuk a műanyag csomagolást és átváltottunk papír dobozra, ami sokkal környezetbarátabb, a lebomló kivitele miatt. Erre egyre több termékünknél hangsúlyt fektetünk!

Magyar vizekre szinezett csalik a Salmo tol11

Remélem a színek felcsigáztak sok pergetőhorgászt és a tilalmak után kapocsba tűzik az új Salmo-k egyikét

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére