0
Your Cart

Keleti Kupa I. úszós finomszerelékes horgászverseny(versenykiírás)

A VÁRmegyei horgász szövetség meghirdeti Keleti Kupa elnevezésű versenyét, amelyet április 22-én szombaton tart a megye vizén a KELETI FŐCSATORNÁN.  A nyílt nevezéses, egyéni, finomszerelékes, úszós horgászverseny helyszíne: a Keleti-főcsatorna hajdúszoboszlói szakasza, a Nádudvari hídtól Délre, a folyásirány szerinti jobb parton. Megközelíthető Hajdúszoboszlót a Nádudvari úton elhagyva, a Nádudvari híd után jobbra letérve, majd szintén jobbra fordulva és a híd alatt áthaladva.

kkeleti1

A verseny idejére a partszakaszt záró sorompó nyitva lesz.

Nevezési feltételek:
– Nevezési határidő: 2023.04.10.
– Írásos jelentkezés a horgaszversenyhbm@gmail.com e-mail címre, melyben a nevező horgászregisztrációs számát kérjük elküldeni.
– Nevezési díj befizetése
– 2023. évre érvényes állami horgászjegy

A verseny lebonyolítása:
– 05.15-ig Gyülekező
– 05.30-tól Megnyitó, sorsolás
– 06.00-tól Rajthelyek elfoglalása, felkészülés
– 07:20-tól Alapozó etetés megkezdése
– 07.30 – 11:30 Verseny
– 11.30-tól Mérlegelés, eredményhirdetés, ebéd

– A nevezők létszámától függően a verseny szektorbontással kerül lebonyolításra, a szektorokban elért helyezési számok összesítése adja a verseny végeredményét. Azonos pontszám esetén a nagyobb fogott súly, majd a fogott darabszám a meghatározó
– A versenyzők 1 könnyű úszós készséget használhatnak 1 horoggal
– A versenyzők maximálisan 10 liter etetőanyagot (a felhasznált föld mennyiségével együtt) és összesen 1,25 liter élő anyagot használhatnak fel, melyből a szúnyoglárva mennyisége nem haladhatja meg a 0,25 litert, továbbá a horogra szánt tűzőszúnyogot a FIPS által jóváhagyott limitáló edényben kell bemutatni
– Minden egyéb esetben a Hivatalos Finomszerelékes Versenyszabályzat az irányadó. https://nyito.mohosz.hu/index.php/versenysport/58-szabalyzatok/222-finomszerelekes- versenyszabalyzat-fszvsz230201
– Nevezési díj 4000 Ft/fő, melyet legkésőbb a nevezési határidő lejártáig a 11738008- 20014483 OTP bankszámla számra való utalással, vagy személyesen a megyei szövetség irodájában (4024 Debrecen, Blaháné u. 4.) lehet befizetni. Az utalás megjegyzés rovatába kérjük feltüntetni a fizetés jogcímét illetve a nevező horgász regisztrációs számát. A horgászszövetség által elfogadott nevezéseket visszaigazoljuk.
– Azon horgászok, akik a 2023. évre országos horgászsport területi jegyet váltottak, a versenyen való részvétel után igazolást kapnak a Magyar Országos Horgász Szövetség felé megyei szintű bajnokságon való részvételről.

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére