Címünk: 4031, Debrecen Kishegyesi út 146. Tel.: (52) 739-299 Email: info@kapitalis.eu Rendelj akár regisztráció nélkül!

2019-es összevont Mohosz éves területi jegyek

Közeledik a karácsony a bejgli a töltött káposzta, fenyő, család és talán egy kis hóesés az év végével. Januárban lejárnak az állami jegyek és velük együtt a 2018-as területi jegyek érvényességei. A tavalyi és az idei évben is nagyon sokan gondolták úgy, hogy versenykártyát váltanak és élnek az országos verseny engedéllyel. A 2019-es évben is lesz lehetőség ilyen engedély váltására azoknak, akik a feltételt teljesítették és részt vettek legalább kettő megyei szervezésű horgászversenyen vagy egy országos színtűn.2019-ben a horgász mindent otthonról a számítógépe elől tud majd intézni a www.mohosz.hu illetve a www.horgaszjegy.hu oldalakon. A fizikális kártya rendszer megszűnik helyette egy pdf dokumentumot kell majd kinyomtatni.

A 2019. évi összevont Mohosz területi jegyek az alábbiak szerint alakulnak:

Országos felnőtt sporthorgász teljes árú jegy:

Ára: 74,000 forint

Érvényes: Duna folyam és Tisza folyó teljes magyarországi szakaszán, a Balaton balatoni horgászrend szerinti partközeli területén és a BHNp. Zrt. által kezelt Kis Balaton, Nyugati övcsatorna, Keleti-Bozót csatorna vízterületeken a Tisza-tó és a Velencei tó területén, a Ráckevei (Soroksári) Dunaág és mellékvizein vízrendszerén, a Tassi V-VI. vízterületen, valamint a Duna szigetköz ágrendszer vizein, a Mosoni Duna vízrendszerén, Rába, Ipoly, Dráva, Mura, Zala, Tú, Új Túr, Öreg Túr, Szamos, Kraszna, Bodrog, Sajó, Hernád, Zagyva folyókon, a Körösök területén, Berettyó, Hortobágy Berettyó, Maros folyókon, Keleti, Nyugati, Kunsági és Jászsági főcsatornákon és a Sió csatorna vízterületén.

Általánosan elvihető halmennyiség: összesen 50db de halgazdálkodási vízterületenként maximum 25db illetve egyéb halból 50kg, de halgazdálkodási vízterületenként maximum 30kg

Használható készség: 2db botonként maximum 2 horog

Feltétel: Érvényes állami horgászjegy, mohosz tagság

Téli alkony a tiszafüredi híd felett

Országos horgászsport felnőtt területi jegy:

Ára: 25,000 forint

Érvényes: Alcsi-szigeti holtág, Maty éri víztározó, valamint minden egyéb horgászsport versenypályárfa, Duna folyam és Tisza folyó teljes magyarországi szakaszán, a Balaton balatoni horgászrend szerinti partközeli területén és a BHNp. Zrt. által kezelt Kis Balaton, Nyugati övcsatorna, Keleti-Bozót csatorna vízterületeken a Tisza-tó és a Velencei tó területén, a Ráckevei (Soroksári) Dunaág és mellékvizein vízrendszerén, a Tassi V-VI. vízterületen, valamint a Duna szigetköz ágrendszer vizein, a Mosoni Duna vízrendszerén, Rába, Ipoly, Dráva, Mura, Zala, Tú, Új Túr, Öreg Túr, Szamos, Kraszna, Bodrog, Sajó, Hernád, Zagyva folyókon, a Körösök területén, Berettyó, Hortobágy Berettyó, Maros folyókon, Keleti, Nyugati, Kunsági és Jászsági főcsatornákon és a Sió csatorna vízterületén.

Általánosan elvihető halmennyiség: nem vihető el hal.

Használható készség: 1db horgászbot maximum 2 horoggal

Feltétel: Érvényes állami horgászjegy, mohosz tagság, horgászkártya. Érvényes 2019-es versenyengedély, illetve 2019-ben legalább egy országos bajnokságon, vagy két, a Mohosz hivatalos országos, illetve területi versenynaptárban szereplő egyéb versenyen, tagszervezeti (megyei) bajnokságon történő, a szervező által igazold részvétel. (Ha az előírt részvételi kötelezettség a területi jegy tulajdonosának felróható okból nem történik meg, akkor a jegytípus szerinti sporthorgász és kiváltott horgászsport területi jegy árkülönbözetének megfizetése kötelező.)

Létezik az összevont jegyekből Dunai sporthorgász illetve Tiszai sporthorgász jegy is, de az megyénkben nem számottevően fogy. Ezen jegyek a többi megyei szövetség által kibocsátott jegyekkel együtt elérhetőek üzletünkben január elejétől.

2019-es összevont Mohosz éves területi jegyek bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Feliratkozás hirlevelünkre

Kosár
Termék kereső
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 9:00-18:00
Szombat 7:30-14:00
Vasárnap 7:30-12:00