OHCSB 2017 összefoglaló

ohcsb 2017

Vasárnap este véget ért az LIV. Országos Horgász Csapat Bajnokság, melyen megyénk szövetsége ez évben is indított csapatot. A korábbi cikkekben már beszámoltunk az edzések és az első forduló eredményeiről, a vasárnapi második fordulót követően a Hajdú-Bihar megyei csapat a 11. helyen zárta a bajnokságot. Csongrád megye megvédte korábbi sokszoros bajnoki címét, mellettük a Fejér és a Velencei csapat állhatott fel a dobogóra.

resized P1140728

resized P1140736

Az első forduló tapasztalatait beépítve, nagyon kevés változtatással vágtunk neki a vasárnapi fordulónak úgy, hogy tudtuk, továbbra is pontyot kell fogni az eredményességhez. Ez pálya szinten igaz is volt, bár a női szektorban vasárnap már több sneciző horgászt is lehetett látni.

resized P1140714

Krisztina úgy tudott pontokat menteni, hogy kb. 1 órát snecizett.

resized P1140711

Hajdú Ferenc került be a csapatba Kiss Szabolcs helyére a 2. fordulóban. Eredményes horgászattal 14880 gr. fogással 7-es helyezési számmal kitűnő eredményt ért el.

Csapatunk 2. fordulós eredményei:

Radácsi Kristóf 4, Varga Tibor 18, Hajdú Ferenc 7, Dobos János 12, Kovács Antal 9, Mónus Tamás 12, Németi Krisztina 16, Csirkés Péter 20, Molnár László 8.

A mozgássérült kategóriában szereplő Molnár László eredményét (8) cseréltük az U15 kategória 20-as helyezési számára, így csapatunk 159 helyezési számmal a 11. helyen végzett. Részletes eredmények itt.

Csapatunkból kiemelkedő teljesítményt nyújtott Radácsi Kristóf és Kovács Antal, akik mindkét fordulóban egyenletes horgászattal 10 helyezési számon belül tudtak maradni.

Összességében ez évben is elégedettek vagyunk a csapat szereplésével, hiszen az előzetes várakozásoknak megfelelően teljesített. Az edzéseken, az edzések utáni megbeszéléseken, majd a verseny fordulóiban is a versenyzők mindent megtettek a csapat sikeressége érdekében, melyet jó érzés volt látni. És hogy mennyire nem egyszerű egy ilyen létszámú csapattal egyenletesen jól teljesíteni, azt több példán keresztül az is mutatja, hogy olyan nagy múltú komoly versenytapasztalattal rendelkező csapatok is mögöttünk végeztek ez évben, mint Szolnok, Ráckeve, Főváros vagy Békés megye.

resized P1140720

Vasárnapra lettek szurkolóink is Balmazújvárosról, akiknek köszönjük a biztatást, valamint köszönjük a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének a teljes körű támogatását.

 

Üdvözlettel: Krakkó Tamás

Forrás: Top-Fish Horgász Egyesület

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .