0
Your Cart

Megyei Egyéni Horgász Bajnokság 2017

Április 30-án vasárnap került lebonyolításra 34 versenyző részvételével az első Megyei Egyéni Horgász Bajnokság, melynek a Keleti-főcsatornán frissen épített versenypálya adott otthont. A versennyel egyidőben a pálya átadó ünnepségei zajlottak a balmazújvárosi önkormányzatnál, majd folytatódtak a versenypályán. Az átadó ünnepség keretein belül a pálya a Dr. Veres Ferenc horgászverseny pálya elnevezést kapta.

 

resized P1130092

A kora reggeli gyülekezőt követően Cserepes Ernő bocsátotta a pályát a versenyzők rendelkezésére. Elmondta, hogy a versenypálya kialakításának ötlete már 2015-ben felmerült, s a munkálatok ez év januárjától indultak annak érdekében, hogy megyénk horgászverseny életét továbbra is biztosítani lehessen.

resized P1130156

A versenyt 2 fordulóban, fordulónként 4 szektorban bonyolítottuk le annak érdekében, hogy a verseny végén a lehető legjobb és legegyenletesebb teljesítményt nyújtó horgász nyerje el a 2017-es egyéni bajnoki címet. Így egy teljes napot felölelő versenyen vehettünk részt. Küzdésben, próbálkozásban nem volt hiány, fogott halból viszont annál inkább. Nem lehet elmenni a tény mellett, hogy a versenyzők bizony nagyon kevés halat fogtak mindkét fordulóban. A versenyzőnkénti kiló alatti fogás jellemezte a pályát, mely zsákmányt elsősorban bodorka, karikakeszeg, dévérkeszeg, törpeharcsa biztosította. Ilyen kevés halnál nagy jelentősége volt minden egyes horogra csalt apróságnak.

resized P1130212

A képen Szakács László, a Sellő HE tagja, aki a megyei bajnoki címet elnyerte.

resized P1130122

 A két forduló közötti szünetben a megyei szövetség ebédet biztosított a versenyzőknek illetve a meghívott résztvevőknek.

resized P1130237

Mónus Tamás végzett a második helyen. 

resized P1130243

A három helyezett együtt. 

I. Szakács László ? 3 helyezési szám

II. Mónus Tamás ? 4 helyezési szám

III. Krausz Zoltán ? 4.5 helyezési szám

Gratulálunk!

Forrás: hajdu-horgasz.hu

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére