0
Your Cart

Vízi rendészeti akció

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége mindig is kiemelt feladatának tekintette a halőrzést, valamint a környezet és természetvédelmet egyaránt. Az utóbbi évek gyakorlatát követve idén is megszervezzük a saját halőri állományunk bevonásán túl a rendőrséggel, a Keleti-főcsatorna melletti települések mezőőri szolgálatával és a társadalmi halőrökkel közösen végrehajtott halőrzési akciót.

Az akció 2017. május 07-én kerül lebonyolításra a Keleti-főcsatorna teljes hosszán, valamint a szövetség kezelésében lévő vizeken.

2153 2153 ket horgasz sok szabalysertes 11

Az akció célja a halgazdálkodási törvényt és a helyi horgászrendet megsértők, tiltott eszközzel vagy tiltott módon horgászók, az állatkínzást, lopást és egyéb bűncselekményt elkövetők kiszűrése. A horgászatra jogosító okmányok, kiemelten a területi engedélyek meglétének az ellenőrzése, a tilalmi idők betartásának, méret illetve a mennyiségi korlátozások betartásának, védett hal egyedét megtartásának, vízi rendészeti szabályok betartásának az ellenőrzése.

Az akció megelőző és demonstratív jellegű, melyet a későbbiekben is meg kívánunk ismételni az év folyamán.

 

Debrecen, 2017. május 4.

Cserepes Norbert Ernő

     ügyvezető elnök

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére
×