0
Your Cart

Változások a szezon távlatában

Az év elején sok változás történt a Megyei Szövetség háza táján. Sok volt a kérdőjel és későn érkeztek a válaszok. Az év elejétől kezeli szövetségünk a Nyugati főcsatornát, amelyet addig a Hortobágyi Halgazdaság üzemeltetett. Most, hogy eltelt a szezon és már az évből is csak csekély idő van hátra, kilátogattunk a Nyugatira, hogy a tavaszi szkeptikusságunkat bebizonyítsuk.

nyugati_focsatorna_2016_1
Jól járható rendezett partszakasz

Az idei éveben megnőtt az érdeklődés a csatorna irányt, amelyet köszönhetünk a környező horgászhelyek kiszáradásának a Látóképi víztározó kezelő váltásának egyaránt. Úgy gondolom, hogy még a Szövetség sem gondolta, hogy ebben az évben ilyen kereslet lesz a csatorna irányába.

nyugati_focsatorna_2016_2
Bárhol van lehetőség a horgászatra

Jómagam, mint inkább a pergetés szerelmese főként az őszi hónapokban látogatom ezt a csatornát. Az elmúlt években ez a szakasz egy ápolt, rendezett horgászhely volt és örömmel tudatom a kedves horgászokkal, hogy ez ebben az évben sem változott. Szépen karban tartott partszakasz fogadott és a horgászok szemete is csak nagy ritkán keveredett a szemem irányába.

Sikerült fogni néhány aprócska csukát.
Sikerült fogni néhány aprócska csukát.

A kapásra most sem volt panasz elég sok akció volt, a kellemetlen időjárás ellenére is. A parton ülő horgászokkal beszélgetve elmondták, hogy egész nyáron ide jártak és nem panaszkodnak, hiszen majdnem minden alkalommal megfogták a „kvótát”.

Nagy örömmel fogadtam, hogy a Megyei Szövetségünk jó munkát végez és méltó kezelője a Nyugati főcsatorna ezen szakaszának, további hasonló sikert kívánok hozzá a jövőben is.

Balla Mihály

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

One thought on “Változások a szezon távlatában

  1. Sziasztok,
    Ma nekem is sikerült egy remek délelőttöt eltölteni ezen a szakaszon.
    Csak megerősíteni tudom a cikkben leírtakat. Gondozott partszakasz, kevés szemét és kicsi csukák 🙂
    Vigyázzunk rájuk és engedjük őket megnőni.
    Már most is jót lehet itt horgászni.
    Matyi

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére