Tudtad? Haltelepítés a Keleti főcsatornába 2016. október 17.

Haltelepítés a Keleti főcsatornába 2

A Hajdú-Bihar megyei Horgász Szervezetek Szövetsége  2016.10.17-én , hétfőn 1000 kg  III. nyaras pontyot telepített a Keleti-főcsatornába. A hal a Hajdúszoboszlói Bocskai  Halászati Kft.-től került beszerzésre. A telepített haltétel különlegessége, hogy a 2016 évi őszi lehalászás első pontytétele volt, hiszen ezen a napon kezdte meg a kft az őszi lehalászást. Ezúton is szeretném megköszöni az egész éves munkájukat.

haltelepites-a-keleti-focsatornaba

haltelepites-a-keleti-focsatornaba_2

Az 1000 kg hal két helyen került a Keleti-főcsatornába:  a 4 számú főút keleti hídjánál és a 33. számú főút keleti hídjánál 5-5 mázsás megosztásban.

haltelepites-a-keleti-focsatornaba_3

haltelepites-a-keleti-focsatornaba_4

A telepítésen a Hajdú-Bihar Megyei halgazdálkodási Hatóság részéről a halászati felügyelők végig jelen voltak a telepítésen, és mindent rendben találtak.

Forrás: Hajdú-Horgász

One thought on “Tudtad? Haltelepítés a Keleti főcsatornába 2016. október 17.

  1. Köszönjük az értesitést az október 17 én történt telepitésről a gond csak az,hogy ez az értesités a telepités után négy nappal jelent meg.Ha pedig ezen idő alatt valakit ellenőriztek és pontyot talaálnak a szákban megbüntették volna,mert nem tudtunk róla.Egy szerüen nem értem,miért nem lehet a telepités előőtt egy nappal vagy azon a napon értesiteni a horgászokat. Miért kell ebből titkot csinálni?

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .