0
Your Cart

Don-Carp Baits Feeder Kupa (versenykiírás)

Első alkalommal kerül ,megrendezésre a Don-Carp Baits Feeder Kupa! Helyszín: Nagyhegyes, {Daru tó} A verseny ideje: 2013. 06.22. A kiírás értelmének megfelelően horgászni, etetni kizárólag feeder bottal lehet, ill. kizárólagosan etetőkosárral! Egyszerre csak egy bottal lehet horgászni, de a vízparton korlátlan mennyiségű lehet előkészítve! A szereléken egy horog engedélyezett! Etetőanyag limit, ill. csali kikötés nincsen! Versenyszák, ill pontyzsák ajánlott! A tó kapacitásának , ill. a kényelmes horgászat érdekében 23 versenyző nevezését tudom elfogadni! A verseny díja 4000 ft, ami tartalmazza a horgászdíjat, a kupát, az italt, és a verseny utáni bőséges ebédet! Díjazva szektoronként az első három helyezett lesz, + a legnagyobb halat fogó horgász! A szektor elsők+ a legnagyobb halat fogó kupában, ill a Don-Carp Baits jóvoltából ajándékban részesül!

 

don-carp-feeder-kupa

 

A verseny menete:

6:00 gyülekező a tóparton, regisztráció!

6:30:helyhúzás, ill. a ,versenyre való felkészülés!

8:00 a verseny kezdete!

14:00 a verseny vége!

 

Jelentkezni telefonon 06 70 230 6206-on {sms-ben is megteszi!} Természetesen mindenkit értesítek a sikeres nevezés után! Minden jelentkezőt megkérnék, hogy ha esetlegesen nem tudna eljönni, annak ellenére hogy a jelentkezését leadta, kérem idejében jelezze, ezzel el nem véve másoktól a lehetőséget! Mindenkit szeretettel várunk, és jó versenyzést kívánunk! Bereczki Gábor

 

Nevezők listája:

-Simon János

-Csányi Károly

-Papp Gyula …

-Seres Dániel{Don-Carp Baits}

-Kádári József

-Ecsegi Ferenc

-Iszák Antal

-Fekécs Kitti

-Nagy Lajos

-Krausz Zoltán{King-Fish}

-Mészáros Gyula{King-Fish}

-Nagy Csaba

-Szabó Gergő

-Kovács János

-Szilágyi Sándor

-Dorogi Tibor

-Kun Gábor

-Barta Mihály

-Molnár lászló

-Berecki Dezső

 

Még három hely szabad!

Érdekes volt? Küld el másoknak is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

vissza az elejére
×