SBS Tactical Baits – F-Code aktiválva

sbs fcode

sbs-fcode

 

2011 nyarán, a tesztelés utolsó fázisában lévő Flumino termékek világrekord fogáshoz segítették csapatunkat, hiszen 96 óra alatt 1415,04 kg értékelhető hallal sikerült megnyernünk a II. Móri Nemzetközi Bojlis Kupát. A meggyőző eredmények következményeként 2012-ben egy új fejezet indult az SBS termékek életében, amikor minden horgász számára elérhetővé váltak az első generációs Flumino termékek. A visszajelzések alapján nagy örömmel tapasztaltam, hogy a tavalyi évben ezeknek a termékeknek köszönhetően még több élménnyel és fogással térhettek haza a pontyhorgászok a vízpartról. Talán nem meglepő a hír, hogy a kutatás és a fejlesztés nem állt meg, így az idei évtől a Flumino F-Code-dal erősödik ez a termékcsalád.

 

A tavalyi év újdonságaként megjelent Flumino termékek használatával kitűnő fogási eredményeket érhetünk el, legyen szó egy félnapos horgászatról vagy akár egy többnapos, hajtós, dobálós versenyről. Sokszor hangsúlyoztam már, hogy nem hiszek olyan ?csodacsalikban?, amelyek mindig, minden helyzetre tökéletes megoldást kínálnak. Inkább vallom azt, hogy az adott körülményekhez leginkább passzoló, gondos munkával kikísérletezett, prémium minőségű csalik és etetőanyagok használatával szólalhat meg újra és újra a kapásjelzőnk!

 

 

 

 

Cikk folytatása ide kattintva…

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .