0
Your Cart

A RUNIX baitcast orsó akkor sem hagyja cserben, ha a legnagyobb ragadozókat veszi célba. A klasszikus peremfutó orsókhoz képest számos előnnyel rendelkezik: nagyobb teljesítmény feltekeréskor, intenzívebb kapcsolat a csalival, és könnyebb egykezes használhatóság.

A 7 rozsdamentes acél golyóscsapágy nagyon masszív érzetet, sima futást és a hosszútávú dobások könnyed elérését biztosítja az orsónak. A 6,3:1-es áttételi arány lehetővé teszi, hogy nagyon pontosan kínálhassa fel a csalit, főleg vertikális horgászatnál. A csali elhelyezésekor vagy dobásakor értékelni fogja a mágneses féket, amely megakadályozza a zsinór összegabalyodását.

Az orsó POWER fogantyúval is rendelkezik az erős harcokhoz, és a klasszikus fogantyúkhoz képest nagyobb erőt fejthet ki vele. Amikor a beállított harci féket túlterheljük, a zsinór letekeredik a dobról. Ezt a fék jellegzetes kattogó hangja fogja jelezni.

Az orsó súlya mindössze 262 g, ezért egyáltalán nem okoz gondot a hosszabb ideig tartó kézben tartása. Ez az orsó tökéletes választás minden horgász számára, aki baitcast orsót használ casting boton, vagy vertikálisan horgászik csónakból vagy belly boat-ból.

Technikai információ:

Modell: Delphin RUNIX
Zsinórkapacitás mm/m: 0,30/270, 0,35/220, 0,40/190
Áttétel: 6,3:1
Csapágyak száma: 6+1 SS
Súly: 262 g

Delphin RUNIX 61 SS BB orso 2
Delphin RUNIX (6+1 SS BB) orsó

36,841 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére