Balzer Adrenalin 7150 BC multis orsó

62,990 Ft

A Balzer Adrenalin 7150 BC multi orsó rendelkezik a pergetéshez való mérettel és erővel. Emellett megtalálható rajta a nélkülözhetetlen hátsó kioldó gomb és zsinórvezető is.

Cikkszám: 10429715 Kategóriák: ,

Leírás

A Balzer Adrenalin 7150 BC multi orsó rendelkezik a pergetéshez való mérettel és erővel. Emellett megtalálható rajta a nélkülözhetetlen hátsó kioldó gomb és zsinórvezető is.  Fordulatszáma normál sebességű: 6,5:1. Rövidebb, általában egy kézzel használt 1.8- 2.1-es botokhoz ajánlott, de a hosszabb pergető pálcáknál is alkalmazhatjuk. A dobás utáni túlpörgést az oldalfékkel lehet beállítani úgy, hogy addig kell szabályozni míg a csali saját súlyánál fogva lehúzza a zsinórt normál sebességgel. Így dobás esetén a wobler, villantó vízbe érkezésekor az orsó dobjának futása magától megáll.  Ha a botot jobb kézzel tartjuk, akkor ezt a multi orsót bal kézzel előre felé hajtva tudjuk működtetni. Egy kis gyakorlás után a multival való pergetés élmény és gyerekjáték lesz számunkra.

 

 

Csapágy (db) :7

Méret : pergető horgászathoz
Fék :csillag és mágnes fék
Áttétel :6,5:1
Súly (g) :175
Zsinór kapacitás:20-as 280 méter

További információk

Márkák

Balzer

Csapágyak (db)

7

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Balzer Adrenalin 7150 BC multis orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .