Trabucco GNT-X36 Base fehér versenyláda

187,000 Ft

A GNT jelzés már régóta jól ismert a Trabucco márkát kedvelők körében és és azonnal jelzi, hogy egy minőségi termékkel állunk szemben. Az X-36 a láb átmérőre utal. A 36 mm-re növelt láb átmérő drasztikusan megnövelte a láda stabilitását.

Elfogyott

Cikkszám: 116-20-070 Kategóriák: ,

Leírás

A GNT jelzés már régóta jól ismert a Trabucco márkát kedvelők körében és és azonnal jelzi, hogy egy minőségi termékkel állunk szemben. Az X-36 a láb átmérőre utal. A 36 mm-re növelt láb átmérő drasztikusan megnövelte a láda stabilitását. Ez nagymértékben emeli a komfort érzetet, aminek következtében a horgász sokkal jobban tud koncentrálni arra, amiért tulajdonképpen a vízpartra ment. Stabilitása, terhelhetősége megoldást kínál az XXXL-es méretű horgászoknak is. A Trabucco jó nagy követ dobott a horgász versenyládák piacának tavába, amikor megalkotta a GNT-X36 ládát. És ez a kő jó nagyot csobbant. A megnövelt lábátmérő olyan stabilitást ad a ládának, hogy az embernek az az érzése, hogy egy beton parton ül. Ehhez hozzátéve a legújabb technikai megoldásokat és az anyagválasztást és nem utolsó sorban a kinézetet – amiben az olaszok mindig is nagyon jók – nem lehet csodálkozni azon, hogy a láda angliai bemutatkozásán óriási feltűnést és nagy sikert aratott. Aztán a különleges részletek. A lábrögzítő csavar 180 fokban elforgatható, ami elsősorban a szállításkor nagyon praktikus, mivel ezek a csavarok a beforgatás után nem állnak ki az összecsomagolt láda síkjából. A láda mellett rengeteg kiegészítő tágítja a lehetőségeket így minden horgász tovább bővítheti a környezetét saját ízlése szerint. A BASE sorozat ? ahogy a neve is mutatja ? egy alapfelszerést takar. A piacra dobásánál az volt a fő szempont, hogy nagyon sok horgász saját maga szereti ?felöltöztetni? a ládáját a saját ízlése és igényei szerint. Ezért a BASE sorozat kevesebb tároló rekeszt tartalmaz a PLUS felszereltségű társához képest. Tulajdonságok:

-6 db 36mm átmérőjű láb. Ezekből az első 4 db teleszkópos, a két hátsó láb egyikén szintező dugóval, a másikon egy menetes dugóval. Erre akár egy ernyő is gyorsan rögzíthető. Az első négy láb dugóval lezárt, melyet eltávolítva újabb rögzítési pontok válnak elérhetővé

-Széles, önbeálló sártappancsok

-Keretbe csúsztatható alumínium lábtartó

– Jó fogású rögzítő csavarfejek

– Botvégtartóval ellátott párnázott ülőke, mely a keret színével harmonizál

– Két szintező. Egy darab az egyik hátsó lábon, a másik a keret hátsó részén

-Állítható vállpánt

-Az ülőke alatt két fiók. Az egyik 4cm mély, az oldalfiók pedig 2 cm mély.

-Az alsó – kivehető – fiók modul 1 szintes (tető és fiók mélység 2-2 cm).

-Kompatibilitás minden Genius fiókkal és modullal, beleértve a forgós ülőke modult is

További információk

Márkák

Trabucco

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trabucco GNT-X36 Base fehér versenyláda” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .