Shimano Stradic C5000 XG FL elsőfékes orsó

89,990 Ft

A Stradic családot is továbbfejlesztették, a legújabb szerkezet, erős, vízálló fékrendszer, mind sósvízi mind édesvízi horgászathoz alkalmas. Manapság fontos, hogy könnyebb felszereléssel horgásszunk, mert egy egész napos horgászatnál derül ki, hogy mennyire megterhelő egy nehezebb, esetleg nem megfelelően kiegyensúlyozott felszereléssel horgászni, pergetni.

Készleten

Cikkszám: STC5000XGFL Kategóriák: , ,

Leírás

A Shimano MicroModule Gear II-vel most egy precízebb felületű, ezáltal simább futású, nagyobb erőátvitelű fogaskerékhajtás valósult meg – ez a technológia eddig kizárólag a drágább kategóriájú orsókban volt elérhető (pl. Shimano Stella). A Silent Drive-nak köszönhetően a belső alkatrészek a lehető legkisebb tűréssel kapcsolódnak egymáshoz, így nagyobb terhelés esetén is csendesebben, simábban fut az orsó. Az X-Protect szabadalom a teljes vízállóságért felel, speciálisan kialakított labirintus illesztése, valamint egy víztaszító tömítés garantálja, hogy nem jut víz a belső zerkezetbe. A C3000, 4000 és C5000 modellek Shimano Cross Carbon Drag fékrendszerrel vannak felszerelve, amit úgy terveztek, hogy elviselje a legerősebb halak kirohanásait is.

Aerowrap II zsinórcsévélő rebdszer
Aluminium ház
6+1 csapágy
Típus Spinning
Tartalék dob nélkül
Modellek 1000, 2500, 3000, 4000, 5000
Dob anyaga hidegen forgácsolt aluminium
Vízálló ház
Egy anyagból hidegen forgácsolt aluminium hajtókar

További információk

Márkák

Shimano

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shimano Stradic C5000 XG FL elsőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .