0
Your Cart

A Flumino bojli oldódó változata. Ezzel a változattal még gyorsabban az etetésünkre fognak találni a pontyok! Szeretnél kipróbálni egy nagyon hatékony, de a legtöbb horgász által megfizethető csalit? Ha igen, akkor tegyél egy próbát a Flumino termékcsalád legújabb termékével! A Flumino bojli várhatóan nagyon sok pontyhorgász kedvence lesz, hiszen alapját a már sokat bizonyított Flumino Groundbait jelenti, amelyet nagyon sok horgásztársunk használ eredményesen.

Természetesen olyan adalékanyagok is a mixbe kerültek, amelyeket az SBS előszeretettel használ más csalijainál is. A Flumino bojli oldódó változatát elsősorban az erős halállományú vizekre érdemes magunkkal vinnünk. Fontos megjegyeznünk, hogy ezzel az odódó bojlival rendkívül gyors eredményt érhetünk el, azonban a halak eltelhetnek vele egy idő után. A Soluble Flumino Ready-Made bojli az egynapos, vagy a pár órás horgászatok verhetetlen csalija. Ha igazán gyors eredményt szeretnél elérni, akkor válaszd a Flumino termékeket!

Kiszerelés: 1 kg

Méret: 20 mm

Ízek

Pineapple (ananász), Squid & Octopus (polip-tintahal)

Méret

20 mm

Kiszerelés

1kg

Márkák

SBS

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SBS Soluble Flumino Ready-Made bojlik (oldódó)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

SBS Soluble Flumino Ready Made bojlik
SBS Soluble Flumino Ready-Made bojlik (oldódó)

1,990 Ft

Clear
-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére