Reiva Silent 135m 0,13mm Fluo Green

4,990 Ft

Egyedileg kifejlesztett micro PE szálakból szőtt, csúcs minőségű 8 szálas fonott zsinór!

Cikkszám: 3270-013 Kategóriák: ,

Leírás

Egyedileg kifejlesztett micro PE szálakból szőtt, csúcs minőségű 8 szálas fonott zsinór!


Elképesztően vékony átmérő és még szürkületi fényviszonyok mellett jól látható fluo zöld szín jellemzi. A vékony átmérő és a kör keresztmetszet garantálja, hogy erős sodrásban is alacsony ellenállása van, ezért igen pontos csalivezetést tesz lehetővé folyóvízen.

Megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. Felhasználhatósága szinte lefedi a pergetés minden stílusát legyen az wobbleres csukapergetés, microcsalis sügerezés, folyóvizi gumihalazás. Ezenfelül kiválóan bizonyitott a tengeri teszteken is sok kapitális hal kifogásával. Zéró nyúlása miatt gyors reagálást tesz lehetővé, a kapásra és a fárasztás során közvetlen kontaktusban tudunk maradni a megakasztott hallal. Felülete kifogástalanul sima és lágy, ezért hangtalanul siklik a gyűrűkön és a zsinórvezető görgőn.

A zsinór lágyságát úgy állitottuk be, hogy még kisméretű csalik is könnyedén dobhatóak legyenek nagy távolságra vele, de mégsem túl puha ezért kevésbé gubancolódik. Peremfutó és baitcast orsókra is egyaránt optimális.

A magas szintű gyártástechnológia garantálja strapabiróságot azaz, hogy a zsinórunk akár mindennapos intenzív használat mellett sem szálkásodik, megőrzi kiváló tulajdonságait hosszú távon.


  • Hossz: 135 m
  • Átmérő: 0,13 mm
  • Szakító szilárdság: 8,50 kg
  • Szín: Fluo zöld

További információk

Márkák

REIVA