L&K Jig Braid Lime green fonott zsinór (0,08mm)

5,490 Ft

A 8 szálból szőtt, teljesen körszövött keresztmetszetű, kiváló dobási tulajdonságokkal rendelkező lime zöld, akár éjjeli körülmények között is jól látható kivitelű Jig Braid, a gumihalas pecák kiváló főzsinórja.

Készleten

Leírás

L&K Jig Braid Lime Green fonott zsinór – 110 méter Az L&K rablóhalas kiegészítők közül nem hiányozhatnak a maximális kontaktot biztosító jiges fonott zsinórok sem Android update download failed.

A 8 szálból szőtt, teljesen körszövött keresztmetszetű, kiváló dobási tulajdonságokkal rendelkező lime zöld, akár éjjeli körülmények között is jól látható kivitelű Jig Braid, a gumihalas pecák kiváló főzsinórja gesichtserkennungen.

A fonott pergető zsinórok egyik legnagyobb előnye a monofilokkal szemben, a magas szakítószilárdságukban rejlik, amely a kisebb átmérővel rendelkező variánsokon is kiemelkedő tulajdonságokat jelent paint downloaden free.

A vékony főzsinórok használatával rendkívül lefinomítható a felszerelés, amivel így akár nagyobb dobástávok is elérhetők, akár kisebb csalik használatával powerpoint online präsentation herunterladen.

A zsinór felülete kiegészült egy Teflon bevonattal, mely garantálja a maximális kopásállósági tulajdonságokat, akár akadós, köves terepen használva is jitsi for free.

A legkisebb átmérőjű változat akár az UL pergetők kedvenc zsinórja lehet, míg a nagyobb tagok pedig a light és medium pergetők kelléktárát bővíti, akár az éjszakai pergetések kiváló elemeként herunterladen.

További információk

Márkák

Energo Team, L&K

Méret

0,06

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„L&K Jig Braid Lime green fonott zsinór (0,08mm)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .