0
Your Cart

Gumiból készült tökéletes békautánzat, üreges testtel. Valósághű látványa és mozgása valóban hatékony a vízfelszini horgászat során. A szilikonból készült „lábak” nagyszerű imitációk, másrészt az élethű mozgást teszik még tökéletesebbé.

 

A nagy teherbírású, kémiailag élezett horgok kiváló pozíciója megakadályozza az elakadást a legsűrűbb vizinövények közti használat során, ezen  felül a leghevesebb kirohanásokat  is állja még a hinaras területeken is. A kimagasló hatás édekében a Rapture béka fejlesztői azonban nem elégedtek meg csak a látvánnyal. A kapásra ingerlő  csörgő hangot is rejtettek a béka hasába. Természetesen ez eltávolítható, ezzel növelve az esetlegesen nagyobb felhajtóerőt és a felszíni láthatóságot. Mivel zárható a béka „gyomra” akár vizzel is feltölthető ami a távolabbi célok elérhetőségét teszi lehetővé anélkül, hogy a Rapture Dancer Frog mozgása nagyban megváltozna.

 

A piacon fellelhető legkisebb, 45 mm-es(7 gr) méreten felül 55mm (14 gr) és 65 mm (16gr) hosszban rendelhető. Bevontatásnál a „stop & go ” módszer a legfogósabb.

 

Leginkább csuka, feketesügér, a nagyobb méretű béka akár harcsa pergetésre is hatékony.

Márkák

Rapture

Hossz (cm)

4,5

Súly

7gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rapture Dancer Frog 45mm 7g gumibéka (Tiger Yellow)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Rapture Dancer Frog gumibéka (Tiger Yellow)
Rapture Dancer Frog 45mm 7g gumibéka (Tiger Yellow)

1,990 Ft

Készleten

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×