Repala Rattlin Minnow Spoon 8 – (RMSR08 PSU)

3,590 Ft

A korábbról mát jól ismert Minnow Spoon-t most tovább fejlesztették és itt az új Rattlin Minnow Spoon. Egy támolygó wobbler védett horoggal a vízinövényekkel benőtt vízterületekre ám mostantól egyedi belső csörgéssel, mellyel tovább ingerli a ragadozó halakat.

Készleten

Cikkszám: RMSR08 psu Kategóriák: ,

Leírás

A Rapala cég 1998-as katalógusában tíz év kemény fejlesztőmunkájának gyümölcseként említi a Minnow Spoon-t, ennek továbbfejlesztett 2014-es változata a Rattlin’ Minnow Spoon.
A Rapala az extrém körülményekre is megalkotta az ideális csalit azzal, hogy ötvözte a wobblerek és támolygó villantók előnyeit. A korábbról mát jól ismert Minnow Spoon-t most tovább fejlesztették és itt az új Rattlin Minnow Spoon. Egy támolygó wobbler védett horoggal a vízinövényekkel benőtt vízterületekre ám mostantól egyedi belső csörgéssel, mellyel tovább ingerli a ragadozó halakat. A Blue Fox villantók alapja az a szabadalom, mely a körforgó villantók speciális test kialakításán alapul. Ez a bronz harang és a recézett fémtengely annak idején újdonságként került be a köztudatba. A ma már a csak Vibrax-ként nevezett körforgók a mai napig verhetetlenek a ragadozóhalak horgászatában.

Közkedvelt, és világszerte bizonyított Rapala csali.

 

8 cm, 16 g.

További információk

Márkák

Rapala

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Repala Rattlin Minnow Spoon 8 – (RMSR08 PSU)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .