Rapala Shadow Rap Solid Shad 05 – Red Belly Shad

5,190 Ft

Egy újabb remekmű a Rapalától. A 2022-ben debütált Shadow Rap felúszó változata a Shadow Rap Shad. Mozgása szinte megszólalásig utánozza a sérült, haldokló kishal mozgását. Mely a felszínről igyekszik a biztonságosabb mélybe menekülni.

Készleten

Cikkszám: sdrss05 rbs Kategóriák: ,

Leírás

Egy újabb remekmű a Rapalától. A 2020-ban debütált Shadow Rap felúszó változata a Shadow Rap Shad. Mozgása szinte megszólalásig utánozza a sérült, haldokló kishal mozgását. Mely a felszínről igyekszik a biztonságosabb mélybe menekülni.

Elsősorban twich (rángatós) technikára fejlesztették, hogy jobban szimulálja a sérült hal mozgását. A magas háta egy imbolygó mozgást kölcsönöz a Shadow Rap Shad-nek ami igen figyelem felkeltő miközben jobbra balra kitér. És ami igen fontos, hogy sose fordul túl! Így a visszaakadás is kizárt.

Az egyik leghatékonyabb technika a Shadow Rap Shad-el pedig a rövid szakaszos bevontatás. Mint ha a kishalunk az utolsókat rúgná és megpróbálna a mélybe menekülni, de az úszó hólyagja miatt mindig felemelkedik. Egy ilyen könnyű prédára minden ragadozó elcsábúl.

hossza 5cm

Súlya: 5,5g

Merülése: 0,9-1,2m

További információk

Márkák

Rapala

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rapala Shadow Rap Solid Shad 05 – Red Belly Shad” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .