Prologic BAT+Bite Blue Szett 2+1 darabos kapásjelző szett (57078)

39,990 Ft

Az új BAT+ szettet hosszú távú használatra ter- vezték. A belső elektronikus rendszert több, mint egy évig teszteltük egész Európában, minden el- képzelhető horgászati és időjárási helyzetben. A modern design része a nagyon mély bottartó rész, amely lehetővé teszi, hogy extrém időjárási körül- mények közt is biztonságosan használható oldal- só lecsúszásgátlók nélkül.

Cikkszám: 57078 Kategóriák: ,

Leírás

BAT+ KAPÁSJELZŐ SZETT Stílusos, megbízható, precízen jelzi a kapásokat. Az új BAT+ szettet hosszú távú használatra ter- vezték. A belső elektronikus rendszert több, mint egy évig teszteltük egész Európában, minden el- képzelhető horgászati és időjárási helyzetben. A modern design része a nagyon mély bottartó rész, amely lehetővé teszi, hogy extrém időjárási körül- mények közt is biztonságosan használható oldal- só lecsúszásgátlók nélkül. A jelzők AAA elemek- kel működnek, a vevő pedig egy darab 9 voltos elemmel, ez jelenti a legjobb kompromisszumot az energiatakarékosság és a nagy hatótáv között. Az új BAT+ kapásjelző készlet kapható kék LED- es (2+1, 3+1, 4+1) vagy hagyományos többszínű LED-es változatban (3+1, 4+1).  Kék LED-es szett kapható 2+1, 3+1, 4+1-es változatban – Sokszínű LED-es szett kapható 3+1 és 4+1-es változatban.

További információk

Márkák

Prologic

Tagok száma (db)

2+1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Prologic BAT+Bite Blue Szett 2+1 darabos kapásjelző szett (57078)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .