Pontoon 21 GAD Gancho 198cm 1,5-8g pergető bot

29,990 Ft

A Gancho GAD NEW sorozat egy modern stílusú botcsalád azoknak a horgászoknak akik kedvelik az aktív horgászatot, sokszor  helyet változtatnak a vízpartokon és gyakran cserélnek csalikat, pergető valamint vezetési stílusokat a nap folyamán. Ezt a munkamániás pergetőhorgászok alkalmazzák – a szó jó értelmébe véve, – és nekik lett megalkotva a Gancho GAD NEW.  E széria botjai közepesen gyors karakterűek, így a legkönnyebben teljesítenek a rángató mozdulatoknál is, bármilyen erősségűt is szeretnénk elérni a műcsali játékát illetően –  kezünkbe érezhetjük a csali táncoltatását. Ha volt alkalmad már horgászni ?eredetí? japán botokkal, azonnal észre fogod venni a hasonlóságokat mint a bot karakterében, stílusában, tapintásában, és nem utolsó sorban visszaköszönnek a felhasznált anyagok és alkotóelemek azonnal. A Gancho GAD NEW bottestek minőségi japán TORAY anyagokból készülnek közepes modularitással, mely jellemző biztosítja a számunkra a nagyobb erőt párosítva az kiváló érzékenységgel. E modell sorozatában 6′-6,6″-7′ méretű hosszban (183cm-198cm-213cm) szerepelnek széles dobósúlyú tartományban UL-től a Heavy  (ultrakönnyű -től a nehéz) skálán.

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A GAD horgászbotok blankja (botteste) magasminőségű  grafit anyagból készült, közepes modularitási jellemzőkkel, a koreai Hankook cég  gyártásában,   a  japán  TORAY  vállalat  szénszálas koncepciója  alapján.

Fuji FaZLite gyűrűk,

Fuji DPS orsótartó

GAD (Global Anglers Dedicated) egy különálló irányzata a horgászbotok gyártásának, melyet a Pontoon21 választott magának ehhez a speciális kollekcióhoz, mely minőségre a Pontoon21 színvonalát erősíti, és korunk horgászainak a keresletét kielégíti.

Megjegyzés:

A TORAY grafit anyaga nagyon drága, viszont a kereslet rá igen nagy.

Ahhoz hogy a TORAY eleget tegyen a piaci keresletnek, nemcsak saját maga termel, hanem  biztosítja a fő összetevőket (carbonyams-carbon fonal) és technológiát más gyáraknak, melyek elsősorban a maguk számára végzik a gyártást.

A Pontoon21 pontos tájékoztatást ad a felhasznált anyagokról. Például, a felsőkategóriás  Pontoon21  (premium category) sorozat botjainak a blankjai a japán TORAY gyárban készülnek, míg a GAD sorozat blankjai a TOREY japán szénszálak anyagának  felhasználásával a koreai székhelyű Hankook gyárban készülnek. (Toray yarn carbon prepreged by Hankook).

Sok konkurens gyártó és forgalmazó cég marketing célból csak a TOREY szót és  jelzést említi meg a termékein, mellőzve és elhallgatva azt a fontos tényezőt, hogy hol és mely gyárban készült a termék megtévesztve a fogyasztót. Azt viszont tény, hogy a középkategóriás, és (sajnos) sok más gyártó felsőkategóriás sorozatú botjainál  mindig csak a felhasznált alapanyag ilyen jellegű grafit és szénszál.

A Pontoon 21 GAD sorozat összes modellje a világon mindenütt elismert és első helyen álló FUJI vállalat által gyártott gyűrűkkel és FUJI maximális tapadást  funkcionalizált orsótartóval készül, ezzel is jelezve a felhasználóknak, hogy elsősorban a minőségből és minőségi anyagok felhasználásából nem enged.

FaZLite Gyűrűsor: Az új FaZLite gyűrű teljesen fonott zsinór álló, páncél szekrény kemény, és finom mint a selyem. A tartóssága és a megfizethetőségé mellett, iszonyat nagy dobásokat érhetünk el vele, nem is beszélve még a gyönyörű kék színéről.

Ajánlás:

A Gancho GAD NEW sorozat egy modern stílusú botcsalád azoknak a horgászoknak akik kedvelik az aktív horgászatot , sokszor  helyet változtatnak a vízpartokon és gyakran cserélnek csalikat, pergető valamint vezetési stílusokat a nap folyamán. Ezt a munkamániás pergetőhorgászok alkalmazzák – a szó jó értelmébe véve, – és nekik lett megalkotva a Gancho GAD NEW.  E széria botjai közepesen gyors karakterűek, így a legkönnyebben teljesítenek a rángató mozdulatoknál is, bármilyen erősségűt is szeretnénk elérni a műcsali játékát illetően –  kezünkbe érezhetjük a csali táncoltatását. Ha volt alkalmad már horgászni „eredetí” japán botokkal, azonnal észre fogod venni a hasonlóságokat mint a bot karakterében, stílusában, tapintásában, és nem utolsó sorban visszaköszönnek a felhasznált anyagok és alkotóelemek azonnal. A Gancho GAD NEW bottestek minőségi japán TORAY anyagokból készülnek közepes modularitással, mely jellemző biztosítja a számunkra a nagyobb erőt párosítva az kiváló érzékenységgel. E modell sorozatában 6′-6,6″-7′ méretű hosszban (183cm-198cm-213cm) szerepelnek széles dobósúlyú tartományban UL-től a Heavy  (ultrakönnyű -től a nehéz) skálán.

További információk

Márkák

Pontoon 21

Tagok száma (db)

2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pontoon 21 GAD Gancho 198cm 1,5-8g pergető bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .