0
Your Cart

A Lutra 11 grammos változata a sekélyebb vizekre, maximum 2-2,5 méteres mélységig való. Nagy felülete és könnyű súlya miatt lassan libeg-lebeg, bukdácsol lefelé. A tesztek során Ottó bácsiék sok csukát fogtak vele úgy, hogy bedobás után egyszerűen csak hagyták lefelé billegni. A kapások az általuk horgászott vizeken a vízoszlop (0,5-2 méter) teljes magasságában jelentkeztek. Az emel-megállít-visszahull technika a bevontatás során is eredményes volt, de (bottal vagy orsóval) húzott kanálra is voltak rávágások. Ugyanezt a technikát lassan áramló vízen alkalmazva, pöccintésekkel tarkítva, szinte egy helyben lehet táncoltatni a kanalat. Erősebb sodrásban a húzni-hagyni lehullani és sodródni módszer adott halat.

A Lutra 16 grammos változata sok olyan problémát, kellemetlenséget? kiküszöbölt, amely nagyobb sodrásban, húzósabb vízen a könnyű kanalaknál adódott. Nehezebb súlya miatt tovább lehetett helyben tartani, viszont nagy felülete miatt mégsem zuhant, mint a kő. Persze Ottó bácsiék ezzel is dobáltak, kisebb, sekélyebb vizekben, ahol picivel gyorsabban kellett bánni a nehezebb kanalakkal, ami azért érdekes, mert voltak olyan időszakok, amikor a halak ezeket a gyorsabb, nehezebb kanalakat jobban díjazták, mint könnyebb, lassabb verziót. De hát ezt már csak a halak értik, mi elég, ha elfogadjuk – és tudjuk.

Méret

9gramm, 11gramm, 13gramm, 16gramm

Márkák

Ottó bácsi villantói

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ottó bácsi Lutra villantó (ezüst-zöld-lila minta)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

ottoba lila
Ottó bácsi Lutra villantó (ezüst-zöld-lila minta)

vissza az elejére
×