0
Your Cart

Az Okuma legújabb modelljei közt örömmel mutatjuk be az Aventa szériát, mely a cégre jellemző magas minőséget és precíz műszaki megoldásokat ötvözi egy minden tekintetben modern, elegáns, extravagáns megjelenésű pontyozó orsóval. Bizton állíthatjuk, ismét sikerült maradandót alkotnia az Okuma cégnek!

 

Az Aventa BF egyik legpraktikusabb tulajdonsága az automatikusan átváltó nyeletőfékrendszer, mely a hajtókar minden 1/4 fordulatánál finoman, de határozottan képes az átváltásra a nyeletőfék üzemmódról, az előre beállított fő fékerőre. Utóbbiról a soklamellás, olajozott filc betétes elsőfék gondoskodik. A precíz mikrofék nagyon széles tartományban állítható és egészen szorosra állítva sem tapad le, garantáltan megszólal, ha kell! Az orsó hátulján található (szolid, kisméretű) tekerőgombbal, a nyeletőfekerő szintén finoman beállítható.

 

Minden igényes felszerelésre vágyó pontyhorgásznak nyugodt szívvel ajánljuk! Aki korábban megtapasztalta már, mennyire strapabíró és megbízható egy Okuma orsó, az biztosak vagyunk benne, hogy ebben a modellben sem fog csalódni, valamint aki még csak most ismerkedik a márkával egyaránt hosszú távon eredményesen használható társra lelhet az új típusban! Az orsó egy teljes értékű fém pótdobbal válik teljessé.

 

 

Az Okuma Aventa BF orsó főbb jellemzői:
– 6+1 csapágy a sima futásért
– Quick-set tűgörgős visszaforgásgátló
– Precíziós esztergált bronz csiga
– Korrózióálló grafit ház
– Precíziós, lassú dobemelés
– Esztergált alumínium dob
– Alumínium pótdob
– Gyorsan lehajtható hajtókar fafogantyú
– Zsinórkontrolláló rendszer a dobon

Márkák

Okuma

Csapágyak (db)

6+1

Méret

5000

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Okuma Aventa BF AB-5000 6+1 csapágyas nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…

aventa nyeletős
Okuma Aventa BF AB-5000 6+1 csapágyas nyeletőfékes orsó

35,590 Ft

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére
×