0
Your Cart
Hossz 300 cm
Hálókeret 50×40 cm
Ma már minden versenyen alapkövetelmény, hogy a megfogott halat mérlegelés után vissza kell engedni, addig pedig a versenyző felelőssége, hogy a hal épségben megússza a kalandot. Éppen ezért a legfontosabb szempont a megfelelő minőség, amely eléréséhez a hálót olyan anyagból kell előállítani, ami nem okoz sérüléseket a halak testén.
Az ilyen nagyméretű haltartóba helyezett hal megnyugszik, és a merev (alumíniumból készült) merevítőknek köszönhetően a szák kellően nagy mozgásteret nyújt számára. A sűrű szövésű micro háló rendkívül erős, ellenáll még tartós hullámzásban is a durva mederfenék dörzsölő hatásainak, mégis kellően puha, amely nem irritálja a halakat. Nem kell félni kiszakadásától és a hal elvesztésétől sem. Ideális bármilyen méretű hal tárolására, de főként az állóvízi horgászatokhoz javasoljuk.
A haltartó feje állítható dőlésszögű, szabvány menettel kiegészített rögzítővel van ellátva, mely így akár vízszintes, akár függőleges adapterhez, vagy leszúró karóhoz csatlakoztatható. A háló gyorsan száradó anyagból készült.


  • Hossz: 3 m
  • Fejméret: 50×40 cm
  • Háló: Micromesh
Méret

2 méter/50x40cm, 2,5 méter/50x40cm, 3 méter/50x40cm

Márkák

Nevis

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„By Döme TF Versenyszák 300 négyzetes” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

By Döme TF Versenyszák 300 négyzetes
By Döme TF Versenyszák 300 négyzetes

Original price was: 14,990 Ft.Current price is: 9,490 Ft.

Készleten

-Decrease product quantity. +Increase product quantity.
vissza az elejére